Abone sayısı 500 bine ulaştı

Turkcell Superonline'ın 500 bininci fiber internet abonesi, İzmir'de yaşayan Ebru Tunçgenç oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Superonline'ın 500 bininci fiber internet abonesi, İzmir'de yaşayan Ebru Tunçgenç oldu

Turkcell Superonline açıklamasına göre, 2008 yılında başlanan yatırımlar ile imza atılan "Işık Hızında 5. Yıl"da abone sayısı 500 bine ulaştı. Şirketin 500 bininci fiber internet abonesi İzmir'de yaşayan Ebru Tunçgenç oldu.

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, dünyanın en hızlı internet teknolojisi fiber internetin hayata kattığı kolaylıkları yerinde deneyimleme imkanı sunulan "Fiber İnternet Deneyim Odası"nda ağırladığı Ebru Tunçgenç'e Turkcell Maxi IQ tablet ve Turkcell Maxi Pro5 akıllı telefon hediye etti. Tunçgenç ailesi ayrıca 1 yıl süreyle ışık hızında 1000 Mbps fiber interneti deneyimleme hakkı da kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Murat Erkan, bundan 5 yıl önce başlatılan ve 1,8 milyar liraya ulaşan yatırımlar sonucunda 75 şehre değen 32 bin kilometrelik fiber optik altyapı inşa ettikleri bilgisini verdi.

Erkan, Türkiye'yi dünyanın en hızlı interneti olan 1000 Mbps ile tanıştıran ilk operatör olarak, 12 şehirde 1 milyon 400 bin ev ve işyerinin kapısına kadar götürdüklerini belirtti.

Türkiye fiber pazarında yarım milyon aktif müşteri ile önemli bir eşiği de atladıklarını aktaran Erkan, Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmak ve Türkiye'yi, özellikle de İstanbul'u dünyadaki altyapı ağının kilit noktalarından biri haline getirmek üzere çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirdi.

Açıklamada yer alan bilgilere göre Turkcell Superonline'ın 500 bininci abonesi olan Ebru Tunçgenç, yemek yapmaya olan düşkünlüğünü 39 yaşında girdiği üniversite sınavında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümünü kazanarak akademik düzeye taşıdı. 

En büyük desteği Bilgi Üniversitesi İşletme-Ekonomi bölümü 2. sınıf öğrencisi olan oğlu Berk ve eşi Mert Tunçgenç'ten alan Ebru Tunçgenç, okul derslerinin yanı sıra evdeki boş zamanlarını internette dünya mutfaklarını araştırarak, videoları seyrederek ve yeni teknikleri takip ederek değerlendiriyor.