CIO Ödülleri bugün sahiplerini buluyor

CIO Ödülleri 2017, bu akşam İstanbul’da gerçekleştirilecek törenle sekizinci kez sahiplerini bulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

CIO Dergisi’nin yayınlanmakta olduğu tüm ülkelerde düzenlenen ve en saygın IT ölçümleri arasında yer alan ‘CIO Ödülleri 2017, Vodafone Türkiye Ana Sponsorluğu’nda ve Microsoft Türkiye’nin Altın Sponsorluğu’nda bu akşam İstanbul’da gerçekleştirilecek törenle sekizinci kez sahiplerini bulacak.

İlki 2010 yılında düzenlenen CIO Ödülleri, kurumlarında başarılı projelere imza atmış CIO’ları (Chief Information Off icer) onurlandırmayı hedeflerken, dünya genelinde değişik ülkelerde yıllardır verilmeye devam ediyor.

CIO Ödülleri, başvuran ya da aday olarak gösterilen CIO’ların gerçekleştirdikleri projeleri deneyimli bir jürinin değerlendirmesinin ardından düzenlenen bir gala ile takdim edilecek. Bu yıl 20’den fazla CIO’nun onurlandırılacağı gecede, Vodafone Türkiye ve Microsoft Türkiye’nin özel ödülleri de sahiplerini bulacak.

Ödül töreni öncesinde “İleri Teknolojiler İşimizi Nasıl Değiştiriyor?” konu başlığı ile yapılacak panelde, Türkiye’nin önde gelen CIO’ları sektörlerinin geleceğine dair görüşlerini paylaşacak.
Daha sonra DÜNYA gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın açılış konuşması ile ödül törenine geçilecek.

Tüm dünyada 40'dan fazla ülkede yayınlanmakta olan CIO dergisi, IDG lisansı ile 2010 yılından bu yana Türkiye'de DÜNYA Şirketler Grubu bünyesinde yayınlanıyor.