HP, çok yönlü ve güçlü ticari aksesuarlarını duyurdu

 HP Inc. insanların diledikleri zaman diledikleri her yerden çalışmalarını sağlayacak 2’si 1 arada takılıp çıkarılabilen yenilikçi dinamik ticari aksesuarlarını duyurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yeni HP Pro x2 612 G2, kullanımı kolay ve şık cihaz isteyen günümüzün mobil profesyonelleri için tasarlandı. 

HP EMEA Ticari Kişisel Sistemlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Benoit Bonnafy yaptığı açıklamada, “Günümüzde y kuşağının yüzde 60’dan fazlası birden fazla lokasyonda çalışıyor. 2020 yılına kadar bu kişiler iş gücünün çoğunluğunu oluşturacak. Bu kuşak, hareket halindeki iş stillerini karşılayan çekici mobil cihazlara ihtiyaç duyarken BT de bu cihazların yönetilebilir, işletilebilir ve korunabilir olmasını istiyor. Sadece HP, daha düşük toplam sahip olma maliyetleri ile bu mükemmel mobil faktörleri dahili güvenlik ve dikey iş akışlarıyla bir araya getiriyor.” dedi.

Pro x2, çok yönlü 2’si 1 arada takılıp çıkarılabilir bir aksesuar. Sunum modu, not almak için yazma modu, veri toplamak için tablet modu ve dizüstü modu gibi ticari kullanımlar için birçok mod şeklinde kullanılabiliyor. Pro x2, en son 7. nesil Intel® işlemciler ile kurulabiliyor ve böylece son kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak güvenilir performans sunuyor.

Pro x2’nin tasarım amacı mobil üretkenlik etrafında şekillendi. Bunlar içerisinde WLAN ve opsiyonel WWAN, 11 saate kadar pil ömrü sunan hızlı pil şarjı bulunuyor. Cihazın manyetik olarak takılabilen “İşbirlikçi Klavyesi” ses ve video aramalarını doğrudan yönetmeyi mümkün kılacak şekilde tuşların atanmasına imkan veriyor. Çizim ve not alma için ”HP Active Wacom Pen with App Launch” kalemi genişletilmiş 165 derece destek çubuğu ile bir araya gelerek sunum ve paylaşımları kolaylaştırıyor. Pro x2 ayrıca hızlı şarj ve veri transferleri için USB-C™ bağlantıya ve geleneksel aksesuarlara erişim için USB-A bağlantıya sahip.

BT’nin güvenlik, yönetilebilirlik ve yaşam döngüsü yönetimine olan ihtiyacı da Pro x2’nin önemli odak noktaları. Tamamen güvenli iş ortamları için geliştirilen bu cihazda dahili kart okuyucu, çıkarılabilir SSD ve HP Client Security Suite Gen3 ile birlikte opsiyonel parmak izi sensörü ve opsiyonel Yakın Saha İletişimi (NFC) bulunuyor. BT yaşam döngüsü yönetimi içerisinde çıkarılabilir arka kapak ve ekran paneli için kurumsal sınıf kullanılabilirlik, destek çubuğu ve diğer önemli parçaların yanı sıra özel 24/7 ticari destek bulunuyor. Ayrıca Pro x2, 3-5 yıl yaşam döngüsü ile geleneksel kurumlar için de tasarlanırken düşmelere, toza, neme, sıcaklık değişimlerine ve fonksiyon şoklarına karşı MIL-STD testinden de geçti.

HP’nin x2 ve x3 cihazları, çok yönlülük dikkate alınarak tasarlandı. Geniş yelpazede opsiyonel aksesuarlar, mobil profesyonellerin üretken olmalarına ve ister ofiste olsunlar isterse hareket halinde olsunlar bağlantıda kalmalarına yardımcı oluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir