Milyonlarca yeni virüse karşı kurumsal çözüm getirdi

ESET Kurumsal Çözümler; Kimlik Avı Hırsızlığı, İstismar Önleyici, Güvenlik Açığı Kalkanı gibi yeni teknolojilerle piyasaya çıktı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Geçtiğimiz yıl 140 milyon yeni virüs, sanal dünyada yerini aldı. Suçun giderek siberleştiği dünyada, hem global ölçekte hem de Türkiye’de en büyük hedefl er kurumlar ve kurumların parası. Global güvenlik firması olan ESET, kurumları hedef alan tehditlere karşı savunma hattı oluşturan yeni çözümler geliştirdi. ESET Kurumsal Çözümler; Kimlik Avı Hırsızlığı, İstismar Önleyici, Güvenlik Açığı Kalkanı gibi yeni teknolojilerle piyasaya çıktı. “ESET’in yeni ürün yelpazesinin özünde Uzaktan Yönetim Konsolu yer alıyor” bilgisini paylaşan ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu, “Mobilleşen dünyada güvenlik ayarlarını da mobil şekilde yapabilmek öne çıkıyor. Yeni ürünlerimizde müşterilerimiz yeni ESET Uzaktan Yönetim Paneli ile web konsolu üzerinden en küçük ayrıntılara kadar inebilir, detaylı ayarlamalarını yapabilir, sistemlerini görüntüleyebilir ve IT güvenlik durumlarını kontrol edebilirler” dedi. 

ESET Kurumsal Çözümler paketi şu 7 üründen oluşuyor: 
“ESET Remote Administrator ® (Uzaktan Yönetim Konsolu), ESET Endpoint Security® for Windows, ESET Endpoint Security ® for OS X, ESET Endpoint Security® for Android, ESET Endpoint Antivirus® for Windows, ESET Endpoint Antivirus® for OS X, ESET File Security® for Microsoft Windows Server®.”