Türkiye'nin ilk 'A/B Testing Workshop etkinliği'

Türkiye'nin ilk 'A/B Testing Workshop etkinliği' Analytics Akademi tarafından 13 Temmuz'da yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İnternet kullanımının ve teknolojinin yaygınlaşmasıyla, dijital ortamda satış potansiyeli artıyor. Buna bağlı olarak firmalar ürün ve hizmetlerinin reklamlarını dijitale kaydırıyor.

Dijital pazarlama faaliyetlerinin ölçümlenmesi ve dönüşüm odaklı iyileştirmeler yapılması firmaların zorlandığı konuların başında geliyor. Bu kapsamda, Digital Analytics alanında eğitim ve etkinlikler sunan Analytics Akademi, Türkiye'nin ilk A/B Testing Workshop etkinliğini gerçekleştirecek.

Pazarlama kanallarına yapılan harcamaların geri dönüşünü artırmada önemli bir rol oynayan A/B Testing, dijitaldeki mevcut pazarlama bütçenizi ve trafiğinizi koruyarak dönüşümlerinizi artırmanın en etkili yollarından birisi.

Şirket çalışanlarına özel ücretsiz eğitimde; Flypgs.com- Ecommerce and Optimization Leader Emre Güney ve Hype-Conversion Optimization Expert Esad Tatlıpınar eğitmen olarak yer alacaklar.

Workshop şeklinde gerçekleşecek eğitimin moderasyonunu ise Analytics Akademi'den Burkay Yapağcıoğlu gerçekleştirecek.

Eofis'in Levent Poll Center binasında 13 Temmuz Perşembe günü Saat 19:00'da başlayacak eğitim etkinliğine katılmak için kayıt olunması gerekiyor. Katılımcılar, ücretsiz etkinlik için kayıtlarını Analytics Akademi web sayfası üzerinden gerçekleştirebilirler.