Webrazzi Summit'e "mobil" damgası

Teknoloji sektörünün yıldız isimleri Webrazzi Summit12'de bir araya geldi. Paralel oturumlarda 60'a yakın konuşmacının söz aldığı etkinliğe ilgi büyük oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uğur YILMAZ
ugur.yilmaz@dunya.com

İSTANBUL - Teknoloji ve internet sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiren Webrazzi Summit12'ye 'mobil' devrimi damga vurdu. Beşiktaş, Point Hotel'de gerçekleştirilen etkinlikte 4 salonda 60'dan fazla konuşmacı söz aldı. 50'ye yakın paralel oturum düzenlenen etkinliğe ilgi yüksekti.

webrazzi-summit-fuaye.jpeg

İnternet ve teknoloji şirketlerinin geleceği, sektördeki tehditler ve fırsatların tartışıldığı konferanslarda mobil teknoloji öne çıktı. Bir çok sunumda akıllı telefonlarının yükselişine vurgu yapılırken gelecek bir kaç yılda internet trafiğinin büyük kısmının mobil platformlara kayacağının altı çizildi.

Yıldız isimler bir araya geldi

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen isimlerin soruları cevaplandırdığı konferansın açılış konuşmasını Webrazzi'nin kurucusu Arda Kutsal yaptı. Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, BKM Genel Müdürü Soner Canko, Trendyol CEO'su Demet Mutlu, Yemeksepeti.com CEO'su Nevzat Aydın gibi isimlerin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, Yandex, Facebook, Turkcell temsilcileri girişimci ve yatırımcılar için sunumlar gerçekleştirdi.

arda_hanzade.jpeg

12 saatten fazla süren etkinlikte, "Yakın ve Sıcak Pazarlar: MENA vs. Türkiye" ile "Dünyanın en sıcak pazarları: Brezilya vs. Türkiye" oturumları büyük ilgi çekti.

Garanti Bankası Alternatif Dağıtım Kanalları Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Deniz Güven'in "Yeni Nesil Tüketiciyi Düşünmek: Omni Kanal Stratejisi" başlıklı sunumuna katılmak isteyen izleyiciler salona sığmadı.

Bu konularda ilginizi çekebilir