Yeni ürünler turizm sektörüne sunuldu

Arçelik, Kurumsal Çözümler’i, 26-29 Ocak tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 21.’incisi gerçekleşen EMITT Turizm Fuarı’nda sergiliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arçelik A.Ş., EMITT fuar alanında yer alan standını, bir ziyaretçinin tıpkı bir turist gibi havaalanından başlayıp otel odasına yerleşene kadar olan süreci, deneyimlemesi üzerine tasarladı.

Kampanya, iletişim ve dokunmatik ekranları, videowall, ve mirror ekranları gibi görüntüleme çözümleri, konaklama çözümleri, ödeme kaydedici cihazlar ve Telve Pro bu standda öne çıkan ürünler arasında bulunuyor.
 
"Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" 

Arçelik A.Ş.’nin kurumsal çözümlerinin uzaktan ve yerinde yönetilebilen işletim sistemi, ürünleri ve satış sonrası hizmetleriyle farklılaştığını vurgulayan Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer; 62 yıldır tüketicilerin hayatına birçok yenilik katmış ve onlara yepyeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak, yeni iş alanları ve yeni ürünlere yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyoruz. Sektöre ve işletmelere özel çözümler üretiyoruz. Kurumsal Çözümler ile hizmet verdiğimiz alanlarda, değişen trendler doğrultusunda ortaya çıkan ihtiyaçları takip edip bu çerçevede yatırımlar yapıyoruz ve bu alanda büyüme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzun yıllara dayanan bireysel tüketici tecrübemizi kurumsal alana da taşıyoruz. Bunun en güzel örneklerini, turizm sektörünün en önemli fuarlarından biri olan EMİTT Fuarı’nda sergiliyoruz ve bu sektöre yönelik akıllı teknolojilerimizi ve kurumsal çözümlerimizi tüketicilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

“Tek noktadan bütünsel çözümler sunuyoruz”

Ar-Ge ve inovasyon yeteneğinden aldığı güçle iş alanlarını her geçen gün geliştiren ve en yenilikçi, en teknolojik ürünleri tüketicilerle buluşturan Arçelik A.Ş.’nin, tasarım, uygulama, mühendislik, bakım ve işletme olmak üzere sektörlere yönelik tek bir çatı altından kurumsal çözümler sunduğunu söyleyen Can Dinçer, “Yaygın ve güvenilir hizmet ağımız ile tüketicilerimize destek sağlıyoruz. Kurumsal çözümler konusunda da Arçelik A.Ş.’yi sektörde farklılaştıran en önemli nokta yaygın bayi ve servis ağımız” şeklinde konuştu.

“Tüketiciyle duygusal bağ kurmak kolaylaşacak”

Dijitalleşmenin hayatın her alanına girmiş olduğu günümüzde satış, pazarlama ve iletişim kanallarında da yenileşme ihtiyacı doğduğunu belirten Can Dinçer sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünyada ve ülkemizde yeni gelişen hareketli ve interaktif ekran kullanımları ile ilgili şirketimiz yepyeni ürünlere yatırım yapmaya devam ediyor ve farklı iş modelleri için farklı ürünler ve çözümler üretiyor. Bu ürünler sayesinde şirketler tüketicileriyle daha hızlı, etkin ve interaktif iletişim kurabiliyor. Standart tanıtım afişlerine göre çok daha fazla sayıda içerikle tüketicileri hem daha doğru ve detaylı bilgilendiriyor hem de satışlarını arttırma fırsatı buluyor. Tek bir içerik gösterilebilen posterlere göre çok daha canlı renkler ve daha net görüntülerin yer aldığı hareketli videoların kullanımıyla tüketicilerin ilgisini çekmek ve aradıkları bilgiye hızlıca ulaşan tüketicilerle duygusal bağ kurmak çok daha kolaylaşacak.”

Arçelik A.Ş.’nin kurumsal dünyaya sunduğu ayrıcalıklı ürünler arasında bulunan ve büyük talep gören YazarkasaPos’un özel bir yerinin olduğunu belirten Can Dinçer: “YazarkasaPos ürünümüz ile, ödeme sistemlerinde sektör lideriyiz. Bu alanda da ürünümüzün özellikleri ve kalitesi dışında tercih edilmemizin en önemli sebebi yaygın bayi ve servis ağımız” dedi.
 
Arçelik A.Ş.’nin EMİTT Fuarı’nda turizm sektörünün beğenisine sunduğu ürünleri;

Videowall

46”/55” ekran seçeneği ile Videowall ürünü birden fazla ekranın üst üste ve yan yana dizilmesiyle oluşturuluyor ve standartların üzerinde görüntü ve çözünürlük sunuyor. Dikey, yatay ve çapraz kullanılabilen ürünler, yüksek çözünürlükte 4K yayınları gösteriyor. Genellikle tavanı yüksek, alan derinliği büyük yerlerde tercih edilen videowall, 7/24 çalışıyor, spot ve güneş ışığı altında net bir görüntü sunuyor. 10x10 dizilimle toplam 100 ekrana kadar kurulum yapılabiliyor ve ekranlar arası geçişler fark edilmeyecek düzeyde gerçekleşiyor.

Bilgilendirme Ekranları

Full HD veya Ultra HD çözünürlüğe sahip 32’’, 55” ve 65’’ Bilgilendirme Ekranları, yatay ve dikey olarak kullanılabiliyor. 750 nit parlaklık derecesiyle spot ışığı altında yansıma yapmıyor, istendiğinde dokunmatik ekran özelliği eklenebiliyor. İnce görünümüyle güzel bir tasarıma sahip olan ürün, 10 farklı noktadan dokunmatik ekran özelliği sayesinde müşterilerin ihtiyaçlarına göre içerik sergilenmesi ve müşteri bilgilerinin ekrandan girişini mümkün kılıyor.

Transparan Ekran

Ürün teşhir ve tanıtımına yeni bir boyut kazandıran 55” Transparan Ekran Full HD çözünürlüğe sahip. 178 derece bakış açısında bile içerik görüntülenmesini sağlayan ürün, %10 geçirgenlikle ekrandaki görüntüyü saydamlaştırarak arka planda yer alan ürünün tanıtımını mümkün kılıyor.

Otel TV

Arçelik’in yazılımını yaptığı Konuk Sistemi; otel, hastane gibi konaklama sektörü alanlarının ihtiyaçları doğrultusunda otel yönetim yazılımıyla entegre olarak, müşteriye özel karşılama mesajı, müşteriye göre dil kullanımı, otomatik kanal listesi oluşturma ve duyuru ve reklamların gösterimini mümkün kılıyor. Ürün, otele ait üç adet HD kanal sayesinde otel tanıtımı, etkinlikleri, kampanyaları duyurma fırsatı ve istenilirse film gösterimi imkânı sağlıyor. Üstelik tüm bu özelliklere internet altyapısı ve bağlantısı gerekmeden, tek bir cihazla uydu anteni bağlantısıyla ulaşılabiliyor. Böylece maliyetler açısından da oldukça büyük bir avantaj sağlanmış oluyor. Sisteme gerekli iyileştirme gibi müdahaleler Arçelik tarafından uzaktan bağlantıyla yapılabiliyor.

Mirror ekran

4 farklı işi aynı anda yapabilmeyi sağlayan 4 çekirdekli işlemciye ve full HD çözünürlüğe sahip olan ürün Android işletim sistemiyle çalışıyor. Dokunmatik ekranı sayesinde otel müşterilerinin hızlı bir şekilde otel etkinliği, hava durumu ve kampanya gibi bilgilere ulaşmasını sağlıyor.

Panoramik ekranlar:

37” panoramik kurumsal ekran 7/24 çalışıyor, yatay ve dikey olarak kullanılabiliyor. Panoramik video veya fotoğraf çekimlerini tam ekranda gösteren üründe, tek ekran istenildiği kadar bölümlere ayrıştırılabiliyor ve çoklu bilgi aktarımı mümkün kılınıyor. Standart ekranlara göre iki katına varan 700 nit parlaklık derecesiyle spot ve güneş ışığı altında net bir görüntü sunuyor.

Telve Pro

Saray mutfağından günümüze ulaşan bir gelenek olan Türk kahve keyfini Telve ile en pratik ve hızlı şekilde tüketicilere sunan Arçelik, şimdi de tasarladığı Telve Pro ile aynı anda 9 fincan kahve pişirme imkanı sunuyor. Özellikle otel, restoran, kafe ve kahve zincirleri (HORECA) gibi yoğun kahve pişirilen işletmeler için tasarlanan Telve Pro, indüksiyon teknolojili ilk Türk Kahvesi makinesi olup hızlı ve art arda kahve pişirme özelliğine sahip.

Bu konularda ilginizi çekebilir