Yeni satın alma stratejileri tartışılacak

TGSD'nin düzenleyeceği panelde Türk hazır giyim sektörünü 20 milyar dolar ihracattan ilk adımda 25 milyar ve ardından 30 milyar dolara çıkaracak stratejiler tartışılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD), "Gelecek Satın Alma Stratejileri ve Beklentileri" konulu bir panel düzenleyecek. 

TGSD'den yapılan açıklamaya göre, Türk hazır giyim sektörü 2014 yılını 20 milyar dolar rekor ihracatla kapatmaya hazırlanırken, dünya çapındaki alım gruplarının üst düzey yöneticileri, zorlu rekabet ortamında sektörü 25 milyar dolara taşıyacak yeni satın alma stratejilerini TGSD'nin düzenlediği panelde paylaşacak. 

Açılış konuşmasını TGSD Başkanı Cem Negrin ile organizasyonun sponsorluğunu üstlenen Kimtex Tekstil Üst Yöneticisi (CEO) Tanzer Gözek'in yapacağı panelde, Türk hazır giyim sektörünü 20 milyar dolar ihracattan ilk adımda 25 milyar ve ardından 30 milyar dolara çıkaracak stratejiler tartışılacak. 

Marks&;Spencer, Nike, Li&Fung, Best Seller, New Look, Perseus, LCW ve Koton'un satın alma yöneticilerinin Türkiye ve rakip ülkelere bakış açılarını aktaracakları "Gelecek Satın Alma Stratejileri ve Beklentileri" paneli, 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir