25'inci yılını yeni ürünleriyle kutladı

Bilişim teknolojileri ve telekom sahne kabinleri sektörünün önemli oyuncularından ESTAP, 25'inci yılını görkemli bir törenle kutladı. ESTAP gecede ayrıca yeni ürünlerinin lansmanını da yaptı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TAYLAN ÖZGÜR DİL

İSTANBUL - 1989 yılından bu yana bilişim sektöründe hizmet veren ESTAP, 25'inci yılını Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlediği davet ile kutladı. Tüm ESTAP ailesi ve iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşen gecede, “DCMax, UniversalLine, Proline ve Akıllı Kabin” ürünleri ilk kez görücüye çıktı.

ESTAP’ın 25'inci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen özel gecede Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE orkestrası sahne aldı. ENBE Orkestrası eşliğinde, ışık şovlarıyla tanıtılan yeni 'DCMax, UniversalLine, Proline ve Akıllı Kabin' ürünleri katılımcıların dikkatini çekti.
 
25 yıl boyunca çalışanları, taşeronları ve tedarikçileri ile birlikte 1000’e yakın insanın direkt ya da dolaylı olarak Estap A.Ş standartları, vizyonu ve misyonu ile üretime katkıda bulunduğunu dile getiren ESTAP Genel Müdürü Murat Eti, gecede yaptığı açılış konuşmasında,  "Bu mutlu günleri yaşıyor olmamıza sağladığınız katkılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Teknoloji ve kalite açısından sektörde lider bir kuruluş olarak her zaman hedefimiz; müşterilerimize en yüksek faydayı sağlayacak ürün ve hizmetleri en iyi çözüm ortağı olarak sunmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaktır. 25. yılımızı kutladığımız bu özel günde, sektöre sağlayacağı faydalardan son derece emin olduğum yeni ürün ailemizi de sizlere tanıtıyor olmaktan ayrıca büyük gurur duyuyorum.  Birlik-beraberlik içerisinde başarılarla dolu nice 25. yıl dönümlerini kutlamayı temenni ediyorum” dedi.

Legrand Grup Türkiye Ülke Direktörü Jean Luc Lubin de gecede bir konuşma yaptı. Lubin şu ifadeleri kullandı:

"Asya ülkelerinde ve Türkiye'deki  rakiplerimizi ve de içinde bulunduğumuz pazarın gelişmekte olan bir pazar olduğunu düşünerek, maliyetlerimizi optimize ediyor ve rekabet avantajlarımızı güçlendiriyoruz. Hedefimiz önümüzdeki 5 yıl içerisinde satışlarımızı iki katına çıkarmak. İnanıyorum ki siz değerli iş ortaklarımızın da desteği  ve fiyatlandırma politikamızdaki yeni konumumuzla bu hedefimize kolaylıkla ulaşacağız. Bu özel gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Daha nice güzel 25. yılları hep birlikte  kutlamayı diliyorum."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir