50 mağazaya ulaşacak, sokak stilini Avrupa’ya taşıyacak

Günlük giyim modası değişiyor. Marjinal giyim modası her geçen gün önem kazanıyor. Bundan 10 yıl önce evinin bir odasında kendi işini kurma fikrini hayata geçiren Bad Bear CEO’su girişimci Seyhan Selçuk, markalarının yapısında marjinallik ve yaramazlık olduğuna dikkat çekti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mehtap HALICI

Standart stilden çok eğlenceli ve marjinal tarzlara yönelik ilginin artarak devam ettiğini belirten Selçuk, "Türkiye’nin her bölgesinde 400’ü aşkın noktada satış yapıyoruz. 5 yıl içinde mağaza sayısını 50'ye çıkarmayı planlıyoruz" dedi.

İspanya’dan girecek

Türkiye’deki yapının aynısını Avrupa’da kurmayı planladıklarını ve yurtdışına açılmak istediklerini ifade eden Selçuk, “Öncelikle bu yıl İspanya’da ilk mağazamızı açmayı düşünüyoruz. Onu da İberya bölgesinde açacağız. Çünkü orayı hub olarak kullanıp bütün Avrupa ülkelerine yayılmak istiyoruz. Türkiye’den Avrupa’ya gidecek bir marka yaratmayı amaçlıyoruz." diye konuştu. İhracatla ilgili çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Selçuk, erkek ve kadın giyimde özellikle sweatshirt ve tshirtlerde olumlu tepkiler aldıklarını sözlerine ekledi.

Türkiye’de hala çok fazla büyüme potansiyellerinin olduğunu ve bunun yanı sıra globale de odaklarını belirten Seyhan Selçuk, “Bize ilgisini gösteren çok fazla global fonlar var ancak netleşmiş bir durum yok. Markanın farkındalar. Bir marka yaratıldı ve büyüyor. Zaten büyüdüğünde ona yatırım yapmak imkansız hale gelir. Şu an tam zamanı o işin, onlar da bunun gayet farkındalar. Doğru bir mekanizma olursa anlaşabileceğimiz o zaman düşünebiliriz” dedi.

Ayakkabı işine de giriyor

Seyhan Selçuk, Bad Bear’ın çoraptan bereye, pantolondan tshirte, çoraptan şapkaya kadar bütün giyim kategorilerinde olduğuna dikkat çekti. Önümüzdeki 2024 yaz sezonuna ürün gruplarına ayakkabı da ekleyeceklerini kaydeden Selçuk, “Tüm koleksiyon hazırlandı. 2024’ün ürünleri şu anda hazır ve satışa sunulacak” diye konuştu. Selçuk, kadın ve erkekte geniş bir ürün grubuna sahip olduklarının altını çizdi.