700 milyon TL'lik bono ihraç edecek

İş Bankası 28-30 Mart tarihleri arasında 700 milyon TL nominal değerli bono ihraç edecek. Talep başvuruları şubeler, internet veya telefon bankacılığı ile yapılabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 2012 yılında farklı vadelerde toplam 1,6 milyar TL nominal değerli bono ve tahvil ihraç eden İş Bankası, yılın üçüncü ihracını 28-30 Mart tarihleri arasında gerçekleştiriyor. 700 milyon TL nominal değerli, 175 gün vadeli, benzer vadeli Devlet İç Borçlanma Senetleri’nin getirisi üzerine yüzde 0,50 ek getiri sağlayan İş Bankası Bonosu için minimum katılım tutarı 1.000 TL olacak.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aral Hazine Bonosu ve Devlet Tahvil getirileri üstüne ek getiri ile halka arz edilen banka bono ve tahvillerine, getirilerini artırmak amacıyla alternatif ürün arayışında olan yatırımcıların 2011 yılında olduğu gibi 2012 yılında da ilgisinin yüksek olacağını vurgulayarak "İş Bankası, önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği halka arzlar ile borçlanma aracı ihraçlarındaki öncü rolünü sürdürecektir." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Bono ihracına katılmak isteyen yatırımcılar, İş Bankası Şubeleri’nden, isbank.com.tr İnternet Şubesi’nden ve 444 02 02 no'lu Telefon Şubesi’nden talepte bulunabilecek. İMKB Tahvil ve Bono Piyasası’nda işlem görecek olan İş Bankası bonosunun ikincil piyasada da alım-satımı mümkün olacak.
 

Bu konularda ilginizi çekebilir