Akbank ve Kliksa'dan "Kartsız Taksit" uygulaması

Akbank ve Kliksa’nın sunduğu, "Kartsız Taksit" uygulaması tüketicilere kredi kartsız taksitli alışveriş imkanı sağlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Akbank’ın geliştirdiği "Kartsız Taksit" uygulamasıyla tüketiciler Kliksa.com’dan yapacakları alışverişlerde kart kullanmadan istedikleri ürünü taksitle alabilecek

Akbank açıklamasına göre, banka, taksitli alışverişte de yeni bir sayfa açıyor. Akbank’ın geliştirdiği "Kartsız Taksit" uygulamasıyla tüketiciler Kliksa.com’dan yapacakları alışverişlerde kart kullanmadan istedikleri ürünü taksitle alabilecek.

Banka müşterileri sitedeki ödeme seçeneklerinden "Kartsız Taksit"i kullanarak alışverişlerinin ödemesini Artı Para limitlerinden taksitle yapma avantajını yakalayacak. Artı Para limiti olmayan veya limiti yetersiz  kullanıcılar, işlem esnasında limit tanımlayabilecek ya da artış talep edebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, sektörde ilk olarak hayata geçirdikleri yeniliklerle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini aktardı.

Bu amaçla, Kliksa ile işbirliği yaparak lanse ettileri "Kartsız Taksit" ürünüyle online alışverişte yeni bir dönem başlattıklarını vurgulayan Oğuz, "Müşterilerimiz bu uygulamamızla kredi kartları olmadan da taksitli alışveriş yapabilecek, Akbanklı olmanın ayrıcalığını online alışverişlerinde de bir kez daha yaşayacaklar. Akbank olarak dijital bankacılıkta ilklere imza atmaya ve sektöre öncülük etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kliksa Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan ise şunları kaydetti:

"Akbank ile işbirliğimiz çerçevesinde çok sayıda başarılı projeye imza attık. Geçtiğimiz sene e-ticaret sektöründe ilk olan online kredi hizmetimizin ardından, bu sene de sektörde fark yaratacak 'Kartsız Taksit' uygulamamızla müşterilerimize kredi kartları olmasa bile taksitli ödeme imkanı sunuyoruz. Türkiye’nin Amazon’u olma hedefi doğrultusunda ilerlerken, müşterilerimizin ihtiyaçlarına her açıdan cevap verebilecek işbirliklerine imza atmaya ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir