Akbank'a 'Türkiye'nin En İyi Bankası' ödülü

Akbank, EMEA Finance tarafından düzenlenen 'Avrupa Bankacılık Ödülleri'nde, "Türkiye'nin En İyi Bankası" ödülünü kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Akbank, EMEA Finance tarafından düzenlenen "European Banking Awards'ta (Avrupa Bankacılık Ödülleri)", "Türkiye'nin En İyi Bankası" ödülüne layık görüldü. 

Akbank açıklamasına göre, dünyanın önde gelen yayınlarından EMEA Finance tarafından her yıl verilen "European Banking Awards" sahiplerini buldu. Dünyanın dört bir yanından üst düzey banka yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen "European Banking Awards" ödül töreninde Akbank, "Türkiye'nin En İyi Bankası" ödülünü aldı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Akbank'ın yükselen grafiğinin ve başarılarının yurt dışında da farkedilmesi ve onurlandırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, son 3 yıldır her yıl 70'e yakın ulusal ve uluslararası ödül kazandıklarını kaydetti. 

Binbaşgil, bu yıla da hızlı bir başlangıç yaptıklarına dikkati çekerek, "Başta Brand Finance-Dünya'nın En Değerli Banka Markaları Araştırması ve Barselona'da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi'ndeki başarılarımız ve ödüllerimizle, bu alandaki öncülüğümüzü sürdürüyoruz. Art arda kazandığımız bu önemli ödüllere, EMEA Finance tarafından verilen ödülü de ekledik. Yüksek performansımız ve başarılı stratejilerimizin altını çizen bu ödülleri Akbank'ın fazlasıyla hak ettiğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. 

Tüm çalışanlarla, büyük bir enerji ve motivasyonla daha da iyisini yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Binbaşgil, başarılarında büyük pay sahibi olan çalışan, müşteri ve hissedarlara teşekkürlerini iletti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir