Akbank'tan "Ramazan Kampanyası"

Kampanyaya katılanlar 3 ay erteleme imkanı ile krediyi haziran ayında kullanıp, taksit ödemelerine eylül ayında başlayabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Akbank, "Ramazan Kampanyası" ile müşterilerine kredi imkanları sunuyor.  

Akbank açıklamasına göre, kampanyaya katılanlar 3 ay erteleme imkanı ile krediyi haziran ayında kullanıp, taksit ödemelerine eylül ayında başlayabiliyor.

Akbank kredi kartı sahipleri de ramazan ayı boyunca tüm market ve akaryakıt istasyonlarında geçerli kampanya kapsamında 100 lira ve üzeri 3. alışverişte 20 lira,  6. alışverişte 30 lira olmak üzere toplam 50 lira chip-para kazanabilecek.

Akbank müşterilerinin, tüm Akbank bireysel kredi kartlarının dahil olduğu bu kampanyadan faydalanmak ve 31 Temmuz'a kadar yapılacak alışverişlerden ekstra chip-para kazanmak için kartlarını kullanmaya başlamadan önce "RAMAZAN" yazıp 4566'ya SMS göndermesi yeterli olacak.  

Akbank, kredi kartı dışında,  banka kartı "Neo" sahipleri için de 50 lira chip-para ödüllü "Ramazan Kampanyası" düzenledi.

20 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında Akbank kredi kartı sahipleri 5 adet 75 lira ve üzeri akaryakıt veya market alışverişi yaptıklarında 50 lira chip-para kazanacaklar. Akbank müşterilerinin kampanyadan faydalanmak için "FIRSAT" yazarak 4566'ya SMS göndermesi yeterli olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, Akbank olarak, geliştirdikleri ve artık gelenekselleşen kampanyalarla, ramazan ayını müşteriler ve tüm tüketiciler için kolayca ve keyifle geçirecekleri bir döneme dönüştürdüklerini belirtti.

Ramazan Bayramı'nın da yaza denk gelmesiyle birlikte, bayram öncesi ve sonrası harcamaların da müşterilerin nakit ihtiyacını artırdığını ifade eden Tözge, bu amaçla, Ramazan Bayramı hazırlıkları yapan ya da tatilini ramazan sonrasına erteleyen müşterilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için ihtiyaç kredisinde ramazana özel çok avantajlı bir kampanya düzenlediklerini ifade etti.

Tözge, tüketici kredisinde ramazana özel çok avantajlı kampanya başlattıklarını, dileyen herkesin 36 vadeyle alacakları 5 bin Türk Lirası krediyi, aylık 181 Türk Lirası taksitle ve çok uygun masraflarla kullanabileceğini belirtti.  

Kampanyada müşterilerine düşük faiz ve taksit avantajının yanı sıra kredi taksit ödemelerini 3 ay süre ile erteleme fırsatı da sunduklarını aktaran Tözge, kampanya kapsamında kredi kullanacak Akbank müşterilerinin haziranda aldıkları kredinin taksit ödemelerini yaz boyunca erteleyip ödemelerine eylül ayında başlayabileceklerini bildirdi.  

 

Bu konularda ilginizi çekebilir