Aktif Bank’ın faaliyet raporuna 5 ödül birden

Aktif Bank, 'Arc Ödülleri' yarışmasında ikisi dünya birinciliği olmak üzere toplam 5 ödül kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yatırım bankası Aktif Bank, faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak kabul edilen 'Arc Ödülleri Yarışması'nda ikisi dünya birinciliği olmak üzere toplam 5 ödül kazandı.

Aktif Bank’ın ödülleri 25 Eylül’de Amerika’da The New York Palace Hotel’de yapılan görkemli törenle verildi. Aktif Bank,  'İnovasyon Fabrikası – Bir Bankadan Ötesi' temalı 2013 Yılı Faaliyet Raporu ile Amerika merkezli Mercomm şirketi tarafından bu sene 28.’si düzenlenen Arc Ödülleri yarışmasının uluslararası bankalar klasmanında beş ödülün birden sahibi oldu.

Şirket, “iç sayfa tasarımı” ve “geleneksel olmayan faaliyet raporları” kategorilerinde 2 dünya 1.’liği, “Finansal Data” kategorisinde dünya 2.’liği, “Metin” ve “Kapak Tasarımı” kategorilerinde 2 dünya 3.lüğüne  layık görüldü. Yarışmaya bu sene 34 ülkeden 3 binin üzerinde başvuru yapıldı.

Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir yaptığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada,“Türkiye’nin en büyük yatırım bankası olarak Türkiye’nin değerlerine yatırım yapıyoruz ve yaptığımız işlerin her biri kendi alanında birer inovasyon hikayesine dönüşüyor. Sadece finansal başarılarımızla değil, Banka ve iştiraklerimizin faaliyetlerini yine inovatif bir tarzda anlattığımız, kendi deyimimizle “inovasyon fabrika”mızın işleyişini açıkladığımız faaliyet raporumuz ile de dünyanın önde gelen kuruluşlarının takdirini kazanmak bizi mutlu ediyor. Prensip olarak ülke çapındaki ödül yarışmalarına başvurmuyoruz, uluslararası klasmanlarda dünyanın önde gelen firmalarıyla yarışıyoruz. Başarılarımızın dünya çapında yankı bulması doğru yolda olduğumuzun göstergesi, tüm aile üyelerimiz için gurur kaynağıdır” dedi. 

7 ödül daha almıştı
 
Aktif Bank, “İnovasyon Fabrikası-Bir Bankadan Ötesi” temalı 2013 Yılı Faaliyet Raporu ile ayrıca,  Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi  (LACP) tarafından her yıl düzenlenen 'Vizyon Ödülleri' yarışmasının dünya genel klasmanı ve bankacılık kategorilerinde de toplam 7 ödüle layık görülmüştü.

Bu konularda ilginizi çekebilir