Alfemo'dan Lübnan'a dev mağaza

Alfemo, bu yıl içerisinde Lübnan'da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ALFEMO, 2015 yılı başından itibaren yurt içinde yakaladığı hızlı büyüme trendini, yurt dışında da devam ettiriyor. Kuveyt mağazasının açılışını çok kısa bir süre önce görkemli bir törenle gerçekleştiren Turquality destekli marka; geçtiğimiz günlerde Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 6 katlı, 2000m2'lik yeni bir mağaza daha açtı. 

Kentin mobilya ticareti açısından kalbi olarak nitelendirilen Mkaless Caddesinde hizmete giren ALFEMO Konsept Mağazası'nın açılışına, Lübnan Eski Başbakanı Najib Mikati, Meclis Başkanı Mouhamed Raed, Belediye Başkanı Fouad Flayfel, Lübnan Savunma Bakanı, Vali Nassif Kaloush, Ticaret Odası Başkanı Tawfik Daboussi ve dini liderler ile birlikte ALFEMO Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu ile şirket üst düzey yönetim kadrosu katıldı. Açılışta Lübnan Büyükelçimiz İnan Özyıldız, Ticaret Müşavirimiz Emine Lekesiz ile Alfemo'nun Mısır ve Irak'taki partnerleri de bulundular. ALFEMO'nun Lübnan'daki partneri ise; ülkenin en köklü mobilyacılarından Ferri Ailesi.

ALFEMO Home Concept, Kids&Teens, ALFEMO Sleep Center ile bir evin ve ailenin tüm mobilya & dekorasyon gereksinimini karşılayabileceği 6 katlı dev mağazanın sahne şovları, havai fişek ve ışık gösterileri ile son derece renkli geçen açılışına, halkın yanı sıra ulusal ve yerel medya da büyük ilgi gösterdi. 
ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan'da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir