Arçelik, Ege Bölgesi'nde 5 yeni mağaza açtı

Arçelik, Ege Bölgesi'nde 5 yeni konsept mağazanın açılışını gerçekleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arçelik AŞ, İzmir ve Manisa'da 4'ü Arçelik, 1'i de Beko olmak üzere 5 konsept mağazasını hizmete açtı. Mağazalar, Arçelik markalarının yenilikçi tasarım, üstün teknoloji ve enerji tasarruflu ürün gamını tüketicilere sunacak.

Mağazaların açılış törenine Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Arçelik AŞ Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer ve şirketin üst düzey yöneticileri katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış 3 bin bayi ve 550 yetkili servisle beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren Arçelik'in bu yıl 60. kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade etti.

Ege Bölgesi'nde büyümeye devam ederken, İzmir ve Manisa'nın en fazla önem verdikleri şehirler arasında yer aldığını dile getiren Ebiçlioğlu, şunları kaydetti:

"Yeni konsept mağazalarımız bölgedeki faaliyetlerimize güç katarken, bölge ekonomisi ve istihdamına da katkıda bulunacak. Yenilikçi tasarımlara ve yüksek teknolojiye sahip, enerji tasarruflu ve çevreci ürünlerimizi Arçelik ve Beko konsept mağazalarımızda müşterilerimize en iyi hizmet ve yetkili servis desteğiyle sunmaya devam edeceğiz. Mağazalarımızın Ege Bölgesi için hayırlı olmasını diliyorum."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir