Arçelik'e PERYÖN'den ödül

Arçelik, "İşveren Markası Oluşturma" kategorisinde birincilik ödülü kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Arçelik, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'nin (PERYÖN) İnsan Yönetimi Ödülleri'nde "İşveren Markası Oluşturma" kategorisinde birincilik ödülü kazandı. 

Arçelik açıklamasına göre, PERYÖN Derneği'nin insan yönetimi alanında başarılı uygulamaları ödüllendirmek, fark yaratan firmaları cesaretlendirmek ve bu alandaki standartlara yön vermek amacıyla bu yıl yedincisini düzenlediği PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri'ne, Arçelik AŞ bu yıl ilk kez iki kategoride aday oldu. 

Başvuruların ilk olarak uzman bir ön değerlendirme ekibi tarafından saha ziyaretleriyle değerlendirildiği PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri'nde, hazırlanan ön değerlendirme raporları, başvuru dosyaları, aday kurum ve kuruluşların sunumları, akademi ve iş dünyasından bir jüri tarafından incelendi. 

Arçelik AŞ, değerlerini yansıtan işveren markası konumlandırması ve yaptığı fark yaratan global uygulama ve iletişim faaliyetleriyle "Proje ve Fark Yaratan Uygulamalar/İşveren Markası Oluşturma" kategorisinde birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Şirket stratejileri paralelinde, yeteneklerin çekilmesi, belirlenmesi, geliştirilmesi ve elde tutulmasına yönelik başarılı uygulamalarıyla da "Yetenek Yönetimi" kategorisinde ikinci oldu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir