Aycı: İlk çeyrekte rekor müjdesi vereceğiz

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 2018'in ilk çeyreğinde rekor müjdesi vermeye hazırlandıklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 2018'in ilk çeyreğinde rekor müjdesi vermek üzere hazırlandıklarını bildirdi.

THY Bayan Voleybol Takımının, Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne yükselmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Aycı, hormonlu bütçeler yerine organik altyapıyı tercih eden yönetici bakışına sahip olduklarına dikkati çekti ve şirket yönetimi ile kulübe böyle baktıklarını vurguladı.

"15 binden fazla yolcuya sorulan, örneklemle yapılan en son anketlerde dünyada en çok bilinen 2. havayolu konumuna geldik. Uçuş emniyeti denildiğinde, yolculara sorulduğunda dünyada en iyi üçüncü şirket konumuna geldik." diye konuşan Aycı, THY olarak 2016 yılından ders aldıklarını, böylece geçen yıl rekorlar kırdıklarına vurgulayarak, "2018'in ilk çeyreğinde size rekor müjdesi vermek üzere hazırlanıyoruz. Daha henüz bilanço bitmedi ama çıktığı zaman inşallah Murat Şeker bey bize o müjdeyi verecektir." değerlendirmesinde bulundu.

"3. havalimanı için hazırlıklar sürüyor"

İlker Aycı konuşmasında, üçüncü havalimanında THY'ye ait inşaatların yükseldiğini, hazırlıkların ve çalışanlara verdikleri eğitimin devam ettiğini de dile getirdi.

Taşınma süreciyle ilgili danışmanlık aldıklarını kaydeden Aycı, "İnşallah en güzel şekliyle hazırlıklarımızı tamamlayıp gurur duyacağımız evimize giderken büyük bir gururla, iyi bir hazırlıkla, iyi bir stratejiyle, iyi bir organizasyonla görevimizi yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Astronomik bütçelerle işimiz olmadı"

THY Bayan Voleybol Takımı'nın başarılarının süreceğini ifade eden Aycı, milli takımlara sporcu yetiştirmek istediklerini kaydetti.

En büyük bütçeye sahip olarak başarı elde etmek yerine bu konuda yapılabilecek en makul harcama ve bütçeyle en yüksek hedefleri başarmak istediklerini anlatan Aycı, "Astronomik rakamlarla ve bütçelerle işimiz hiç olmadı. Hiç öyle başarı elde etmedik." dedi.

Aycı, Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne ilişkin olarak şu görüşleri dile getirdi: "Vestel Venus Sultanlar Ligi şu anda dünyanın en pahalı ligi. Dünyanın en büyük bütçelerini kullanan 4 takım buradalar. Onun altında da hemen iki tane, yine orta bütçeli takımlar var. Biz o 4 takım kadar bütçe harcamayacağız. Astronomik bütçelerle işe girmeyeceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir
THY