Dev sponsorluk 22'nci yıla koşuyor

Türkiye Futbol Federasyonu ile Mercedes-Benz Türk arasındaki 1996 yılında başlayan sponsorluk anlaşması 4 yıl daha uzatıldı. Anlaşmayla Mercedes'in TFF'ye sunduğu araç sayısı 85'e çıktı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile işbirliğini 18 yıldır sürdüren Mercedes-Benz Türk, TFF’nin filosundaki mevcut araçları yeniledi ve sponsorluk sözleşmesini 2018 yılı sonuna kadar uzattı.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Birinci Başkan Vekili Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes ile Pazarlama Satış Direktörü Süer Sülün ve milli takım oyuncuları katıldı.

'TFF'nin en eski sponsoruyuz'

Toplantıda konuşan Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes, "Türkiye Futbol Federasyonu ve Mercedes-Benz Türk'ün, 18 yıldır aralıksız devam eden sponsorluk anlaşması 2018 yılının sonuna kadar uzatıldı. TFF'nin en eski sponsoruyuz. Daha uzun yıllar bu desteğin sürmesini istiyoruz. Mercedes-Benz Türk olarak gelenek, bağlılık ve sürdürülebilirliğe önem veriyor, işbirliğimizi de bu bağlılığın bir sembolü olarak görüyoruz. Mercedes-Benz, dünyada Alman Milli Takımı dışında milli takımlar düzeyinde sadece Türk Milli Takımı'nın destekçisi. Sponsorluğumuz kapsamında konforlu, güvenilir ve çevre dostu araçlardan oluşan filomuzu A Milli Takımı'nın hizmetine sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Tek otobüsten 85 araca

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ise toplantıda yaptığı konuşmada, "1996 yılında adım attığımız işbirliğimiz, o zaman tek bir otobüsle başlamıştı. Bugüne geldiğimizde ise toplamda 72 otomobil, 3 otobüs ve 10 hafif ticari araçla Türkiye'nin en uzun soluklu işbirliği devam ediyor. Mercedes-Benz Türk olarak milli takımımızın yanında olmaktan çok memnunuz. Umarız bu anlaşma milli takıma uğur getirir. Önümüzdeki maçlarda takımımıza başarılar diliyoruz" dedi.

'Birlik ve beraberlik sayesinde hedefimize ulaşacağız'

TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı ise "En köklü destekçilerimizden Mercedes-Benz Türk ile işbirliğimizi bir kez daha uzatıyoruz. Mercedes-Benz Türk ile yaptığımız anlaşmanın spor pazarlamasında dünyaya örnek olduğunu düşüyoruz. Tam 18 yıldır üzüntümüzde ve sevincimizde bizlerle birlikte olan Mercedes-Benz Türk ile iki yıl sonra da 20'nci yılımızı dolduracağız. Sarsılmaz işbirliğimizde, Mercedes-Benz Türk'e bize olan inançlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tüm Türk milleti olarak oyuncularımıza inanıyoruz. Bu birlik ve beraberlik sayesinde hedefimize ulaşacağız" dedi.

Konuşmaların ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Rainer Genes, 2018 sonuna kadar sürecek sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

Genes, imza törenin ardından Yıldırım Demirören, Servet Yardımcı ile Fatih Terim'e otobüs maketi hediye etti. Başkan Demirören ise Rainer Genes'e 12 numaralı forma verdi. İmza töreninin ardından Başkan Demirören, A Milli Takım teknik heyeti ve oyuncuları yeni araçların önünde basın mensuplarına görüntü verdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir