DÜNYA Ailesi beş yıllık hedefini Kıbrıs’ta belirledi

Türkiye’nin tek ekonomi gazetesi DÜNYA, Kıbrıs'ta 5 yıllık hedeflerini belirledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’nin tek ekonomi gazetesi DÜNYA, önümüzdeki 5 yıl için hedeflerini Kıbrıs’ta belirledi. Toplantıda konuşan DÜNYA Süper Veb Ofset AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, “Gücümüz Anadolu’dan geliyor. Bu yıl 28’inci Bölgeler Toplantısı’nı gerçekleştiriyoruz. İki yıl sonra 30'uncu toplantımızı yapacağız. Bu da güçlü adımlarla olgunlaşma çağında olduğumuzu ortaya seriyor” dedi. 

DÜNYA Ailesi, kuruluşunun 36’ncı yılında, 28’inci Bölgeler Toplantısı’nı Kuzey Kıbrıs Girne Dome Otel’de gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan DÜNYA Süper Veb Ofset AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, “28'inci kez bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. 2 yıl sonra 30'uncu Bölgeler Toplantımızı yapacağız. Bu gazetemizin olgunlaşma çağında olduğunu da ortaya koyuyor” dedi. Önümüzdeki döneme yeni kararlar alarak girdiklerinin altını çizen Demirkent, “Her zaman olduğu gibi el ele tutuşup, gazetemizi yükselteceğiz. Burada, sadece bu yıla ilişkin değil, önümüzdeki 5 yıl için düşündüğümüz projeksiyonları ortaya koyacağız” diye konuştu. 

423432454544.png

'Güven, markamızın bir taahhüdü' 

Toplantıda, dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmelere ve yaşanan sıkıntılara dikkat çeken DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ da “Bu sene bizim için bir test, deneneceğimiz zaman olacak. Bu yıl hep ileriye doğru gideceğimiz bir yıl olmalı" diyerek, şu konulara işaret etti: "Buna gücümüz var. Kurucumuz rahmetli Nezih Demirkent’in her zaman altını çizdiğimiz bir sözü var; ‘Para her zaman kazanılır ama prestij asla’. Türkiye’nin tek ekonomi gazetesiyiz. DÜNYA önemli bir marka. Artık bu markayı yükseltmek için her birimiz bir marka olmalıyız. Tutkulu bir şekilde işimize sahip çıkacağız. İşe gönül katmak lazım. Her zaman söylüyoruz ama bu sözün bir kez daha altını çizmek istiyorum, ‘Aşk olmadan meşk olmaz’. Biz işimizi aşkla yapmaya devam edeceğiz." 

23423423-b-010.jpg

Güldağ, konuşmasını “Sahada görüyoruz ki; DÜNYA yazdığı zaman insanlar buna güveniyor. Özetle; güven markamızın bir taahhüdü” sözleriyle tamamladı. 

28'inci Bölgeler Toplantısı’na, DÜNYA Süper Veb Ofset AŞ İcra Kurulu Üyeleri Hülya Koç ve Burcu Kösem, Yayınlar Koordinatörü Volkan Akı, Bölgeler Yayın Koordinatörü Talip Aktaş, Bölgeler Müdürü Sait Ravanoğlu, DÜNYA yöneticileri ile DÜNYA'nın 19 Anadolu temsilcisi katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir