Dünya Aktüel, portföyüne İngilizce dil eğitimcisi Holmwoods’u da kattı

Dünya Şirketler Grubu’na bağlı Dünya Aktüel, uluslararası firmalarla işbirliğine bir yenisini daha ekledi. Dünya Aktüel, dünyanın birçok ülkesinde İngilizce dil eğitim veren İngiliz firma Holmwood's ile anlaşma imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bünyesinde Türkiye’nin tek ekonomi gazetesi DÜNYA’yı da bulunduran Dünya Şirketler Grubu’na bağlı Dünya Aktüel, uluslararası firmalarla işbirliğine bir yenisini daha ekledi. Dünya Aktüel’in eğitim markası Dünya Education, son olarak, dünyanın birçok ülkesinde İngilizce dil eğitim veren İngiliz firma Holmwood's ile anlaşma imzaladı. 

DÜNYA, on yedi yıldır Türkiye ELT pazarında lider bir marka olan Cambridge University Press yayınevinin Türkiye Tek Distribütörü olarak hizmet veriyor. 2014 yılından itibaren Almanya’nın tanınmış yayınevlerinden Cornelsen ile de Türkiye Tek Distrübütörlük anlaşması yaptı. 2015 yılında ise farklı bir kulvarda daha yol almaya başladı. Eğitimde dijital devrimin başlamış olduğu bu yıllarda Dünya Aktüel , eğitimde çözüm odaklı bir firma olduğunu kanıtlayarak Dünya Education markası altında uluslararası firmalarla anlaşmalar yapmaya başladı. Yeni Zelanda’nın öncü dijital firmalarından Sunshine Yayınevini de portföyüne katan şirket, bu yolda da yeni adımlarla ilerliyor. 

Geçtiğimiz haftalarda sona eren BETT 2016 Eğitim Teknolojileri Fuarı’nda dünyanın birçok yerinde dil eğitim programları ile İngilizce öğreten online dil eğitim programı İngiliz Holmwood's firması ile görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerin sonucunda Dünya Süper Veb Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent ve Holmwood's Online Eğitim Direktörü Hans De Korte arasında anlaşma imzalandı. İmzalanan bu anlaşma ile Dünya Education portföyüne yine yeni güçlü bir firma işbirliğini daha katmış oldu. 

Holmwood's Türkiye sorumlusu Ayten Keçeci ile Dünya Education Direktörü Paul Zarraga ve Dünya Education Direktör yardımcısı Çiğdem Durney de anlaşmanın gerçekleşmesinde önemli rol oynadı. 

23423423-b-009.jpg

Anlaşmanın imza törenine (soldan sağa) Dünya Education Direktör Yardımcısı Çiğdem Durney, Dünya Education Direktörü Paul Zarraga, Dünya Süper Veb Ofset A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kösem, Dünya Süper Veb Ofset A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, Holmwood's Türkiye Sorumlusu Ayten Keçeci ve Holmwood's Online Eğitim Direktörü Hans De Karte katıldı.

Holmwood's birçok ülkede online İngilizce ve Çince öğretiyor 

Dünyanın birçok yerinde, Holmwood’s dil eğitim programları ile İngilizce ve Çince öğreniliyor. Dil eğitim uzmanlarından oluşan uluslararası bir öğretim ekibine sahip olan Holmwood’s online İngilizce eğitim sistemi her gün yüzlerce, binlerce eğitim kuruluşu ve öğrenci tarafından kullanılıyor. Her geçen gün daha da fazla bireysel kullanıcı bu sistemin faydalarını keşfediyor. 

Dünya ve Holmwood's bu işbirliği sonucunda online eğitim konusunda çok uzak yerlerdeki öğrencilere bile İngilizce dil eğitimini ulaştırabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir