Estuz'dan makine yatırımı

Estuz, ambalajlama hattında kullandıkları dikey dolum makinelerini daha verimli makineler ile değiştirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tuz sektörünün önde gelen markalarından Estuz, istikrarlı büyümesini sürdürüyor. 2014'ü yatırım yılı ilan eden ve bu yönde yatırımlarına tam gaz devam eden Estuz, modernizasyon ve kapasite artışına yönelik yatırımlarını tamamladı. 

Tuzun dengeli kullanımına önem veren ve Hayatın Dengesi yaklaşımıyla çalışmalarını sürdüren Estuz, yatırımlarına hızla devam ediyor. Modernizasyon ve kapasite artışına yönelik yatırımlar yapan Estuz, 2014 yılını yüzde 20 büyüme ile kapatmayı planlıyor. 

Estuz Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Özdemir, her yıl ortalama yüzde 20 büyüdüklerini kaydetti. Bu yılı da aynı büyüme oranı ile kapatacaklarını tahmin eden Özdemir, yatırım yılı ilan ettikleri 2014'te modernizasyon ve kapasite artışına yönelik yatırımlar yaptıklarını ifade etti. Ambalajlama hattında kullandıkları dikey dolum makinelerini daha verimli makineler ile değiştirdiklerini söyleyen Özdemir, rotary sistem tuzluk dolum makinesi alarak tuzluk dolum hattı kapasitelerini de artırdıklarını bildirdi. 

Yatırımlarına 2015 yılında da devam edeceklerini bildiren Vedat Özdemir, önümüzdeki günlerde perakende sektörüne yeni bir marka sunacaklarını duyurdu. Özdemir, yeni ürünleri ile birlikte pazar paylarını da artıracaklarını sözlerine ekledi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir