Farklı cihazlarda internet ihtiyacı için tek paket

Müşterilerin yoğun iletişim ihtiyacını karşılamak için tasarlanan Turkcell Platin Paketin kapasitesi ikiye katlanarak 4 GB oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -Turkcell Platinum ayrıcalıklar dünyasına, müşterilerinin yoğun iletişim ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen yeni bir çözüm daha ekledi. Gündelik mobil hayat içerisinde farklı yerlerde farklı cihazlarıyla internete sürekli erişme ihtiyacı, Platinum müşteriler için sorun olmaktan çıkıyor. Bundan böyle Turkcell’in Platin Paket’ini alan herkes, paketteki internetin yarısını tableti, dizüstü bilgisayarı ya da diğer telefonlarıyla paylaşımlı olarak kullanabilecek. 

 Müşterilerin yoğun iletişim ihtiyacını karşılamak için tasarlanan Turkcell Platin Paketin kapasitesi ikiye katlanarak 4 GB oldu. Böylece paketi kullanan müşteriler, paketteki internetin yarısını tablet, dizüstü bilgisayar ya da diğer telefonlarıyla paylaşımlı olarak kullanabilecek. 

Turkcell açıklamasına göre Platin Paket, her yöne 2 bin dakika konuşma, bin SMS ve MMS ile toplam 4 GB'lık internet, kısa bir süreliğine 89 liraya tüketicilere sunulacak.

Müşteriler, paketindeki dakika, SMS ve interneti yurt dışı seyahatlerinde de kullanılabilecek. Kullanım yapılmadığı sürece hiçbir sabit ücret olmaksızın sadece yurt dışına çıkılıp kullanım yapıldığında devreye giren Süper Yurt dışı özelliği ile müşteriler günde 9,9 liraya paketlerini yurt dışında da kullanabilecek.

Açıklamada Turkcell Platinum'un diğer avantajları şöyle sıralandı:

"7/24, yurt içi ve yurt dışından ücretsiz, sıra beklemeden Platinum Müşteri Hizmetleri, kapıya kadar hizmet getiren Platinum Hizmet Ekibi, tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayan tarifeler, günde 9.90 liraya yurt içi paketlerini yurt dışında da kullanma imkanı, en yeni akıllı telefonlarda ve tabletlerde ayrıcalıklar, ön rezervasyonla adrese teslimat, aksesuar indirimleri ve hediyeler, yedek cihaz ve cihaz tamir desteği, cihazla ilgili kurulum ve satış sonrası destek, Turkcell Platinum Teknoloji Buluşmaları, hayatı kolaylaştıran ve hayata renk katan ayrıcalıkla, Turkcell Platinum Uygulaması, ücretsiz vale (Kanyon, Cevahir, Metrocity, Sapphire, Buyaka, İstanbul Optimum Outlet AVM'leri), sinemada bir bilet alana bir bilet hediye, Havaş ile ücretsiz havaalanı transferi, deniz takside yüzde 50 indirim, konserlere, etkinliklere öncelikli ve indirimli biletler, davetiyeler, Akıllı Depo'da ücretsiz 50 GB saklama alanı ve ücretsiz Platinum 

Bu konularda ilginizi çekebilir