FLO Garaj Günleri başlıyor

FLO Garaj Günleri açılışa özel 3 al 2 öde fırsatı ve yüzde 80'e varan indirimlerle 11 Nisan'da başlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Her yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören "FLO Garaj Günleri" başlıyor. FLO Garaj Günleri'nde dünya markalarından yüzlerce çeşit ayakkabı yüzde 80'e varan indirimlerle satışa sunulacak, bu yıl, açılışa özel ilk 2 gün "3 al 2 öde kampanyası" müşterilerle buluşacak. 

Geniş bir ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlar ile sunan FLO, Bağcılar'daki yönetim merkezinde düzenleyeceği "FLO Garaj Günleri" ile binlerce çeşit ürünü 9,99 TL'den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.  11 Nisan – 25 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan FLO Garaj Günleri'nde açılışa özel olarak 11 – 12 Nisan tarihlerinde aksesuar hariç tüm ürünlerde geçerli "3 al 2 öde" kampanyası yapılacak.

FLO Garaj Günleri'nde dünyaca ünlü Lumberjack ve Dockers gibi markaların yanı sıra; Polaris; Kinetix, SPIDER-MAN, Winx, Ben10 gibi lisanslı ürünler ile Nike, Converse, Puma gibi spor markaları %80'e varan indirimlerle tüketicilerle buluşacak.

FLO, 11 Nisan'dan itibaren 25 Mayıs'a kadar Bağcılar'daki merkez binasında FLO Garaj Günleri kapsamında 10.00-21.00 saatleri arası müşterilerini ağarlayacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir