FUJIFILM'in yeni gözdesi X-E2

FUJIFILM, dünya çapında çok sayıda ödül ve takdirle karşılanan fotoğraf makinesi X-E1’in yeni modeli X-E2’yi piyasaya sürdü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - FUJIFILM, dünya çapında çok sayıda ödül ve takdirle karşılanan fotoğraf makinesi X-E1’in yeni modeli X-E2’yi piyasaya sürdü. X-E2, önceki modelin birçok işlevini ve özelliğini devralmasının yanı sıra altmıştan fazla noktada da iyileştirildi.

FUJIFILM X-E2, 16.3 milyon piksel düzeyinde, tüm taleplere cevap verebilen ve ustalık seviyesinde bir fotoğraf niteliği sunan yenilikçi ve eşsiz X-Trans CMOS II ışık algılayıcı ile donatıldı. EXR II işlemcisinin başarısı öncekine nazaran ikiye katlanmış olan X-E2, faz ve kontrast yöntemlerini birleştiren melez AF sistemiyle zor şartlar altında bile çok hızlı netleme olanağı sağlıyor.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz “Fujifilm Camera Application” aracılığıyla fotoğraflarınızı akıllı telefonunuza, tabletinize ya da bilgisayarınıza tek tuş ile aktarabilmenize olanak sağlayan X-E2 modelinin donanımı, en üst seviyede fotoğrafçılık yapmayı mümkün kılıyor. X-E2 makinesinin geleneksel tarzda biçimlendirilen kullanım anlayışı yenilikçi ve çok iyi düşünülmüş olup, makine ayarlarının fotoğrafçı tarafından çekim ortamındaki şartlara çabuk ve kolayca uyarlanmasını sağlıyor. X türü bağlantı ile birinci sınıf FUJINON XF ve XC objektifleri kullanılırken, geniş bir objektif yelpazesi içinde her çekim durumuna uygun olanı bulmak mümkün. Gümüş/siyah ve siyah renkleri bulunan FUJIFILM X-E2’nin satış fiyatı ise; 2.499 TL.

Bu konularda ilginizi çekebilir