Garanti'ye 'dış ticaret finansmanı' ödülü

Garanti Bankası, 4.kez "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Garanti Bankası, Global Finance tarafından art arda 4'üncü kez "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçildi. 

Garanti açıklamasına göre, derginin 80'den fazla ülke ve bölgede yaptığı "En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçimi, Global Finance editörleri, sektör analistleri, şirket yöneticileri ve teknoloji uzmanlarının görüşleri doğrultusunda, dergi okuyucularının katıldığı anketle gerçekleştirildi. 

Değerlendirmede işlem hacmi, uluslararası kapsamda faaliyet alanı, müşteri hizmetleri, rekabetçi fiyatlama ve yenilikçi teknoloji kriterlerindeki başarılar dikkate alındı. Garanti Bankası ise bu değerlendirme sonucunda 4'üncü kez  "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, Banka olarak, müşteri odaklı yaklaşımlarında dış ticaret finansmanı alanındaki "öncü rolü" sürdürdüklerini belirtti. 

Erbil, geleneksel dış ticaret finansmanı ürünleriyle müşterilerine destek vermeye devam ederken, yapılandırılmış finansman ürünleriyle de dış ticaret işlemlerinde fark yaratacak çözümler ürettiklerini dile getirerek, "Global Finance'tan üst üste 4 yıldır aldığımız ödül, uluslararası finans otoritelerinin, dış piyasalardaki uzmanlığımız ve müşteri ilişkilerindeki başarımız konusundaki takdirini ortaya koyuyor. Dış ticaret finansmanı alanında müşterilerimize en iyi olanakları sunmaya ve onlar için çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir