GittiGidiyor, 'Türkiye Ulusal Şampiyonu' oldu

RSM International sponsorluğunda düzenlenen, Avrupa’nın önde gelen iş dünyası liderleri, akademisyenler, basın ve devlet adamları tarafından desteklenen Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde (European Business Awards-EBA) 2015-2016 Türkiye Ulusal Şampiyonu oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dokuzuncusu düzenlenen, en başarılı kurumlarının belirlendiği Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde, 33 Avrupa ülkesinden 32 bin işletme değerlendirildi. Bu değerlendirme sonucunda Avrupa çapında 678 şirket “Ulusal Şampiyon” unvanı alarak bir sonraki aşamaya geçmeye hak kazandı. 

Avrupa'nın en büyük ödül programı konumundaki Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde GittiGidiyor’un Ulusal Şampiyonu olarak seçilmesiyle ilgili bir değerlendirme yapan GittiGidiyor Türkiye Genel Müdürü Öget Kantarcı şöyle konuştu: “Bu prestijli yarışta Ulusal Şampiyon konumumuzla Türkiye’yi temsil etmekten gurur duyuyoruz. Avrupa İş Dünyası Ödülleri’ne layık görülen kurumlar, Avrupa'nın en dinamik şirketleri olma özelliğini taşır. Yarışmanın bundan sonraki sürecini de heyecanla bekliyor ve GittiGidiyor olarak işimizdeki başarılarımızı nasıl elde ettiğimizi derinlemesine anlatabileceğimiz bir ortam sunacağını umuyoruz.”

Kazanan şirketleri tebrik eden Avrupa İş Ödülleri  CEO’su Adrian Tripp ise ekliyor: "Ulusal Şampiyon olarak belirlenen tüm şirketler ülkelerini temsil etmek üzere seçilmiştir ve bu şirketler daha güçlü bir iş dünyası yaratma anlamında kilit bir rol üstleniyorlar."
 
Yılın En İyi İş Dünyası Temsilcilerinden biri olarak nitelendirilen GittiGidiyor, Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nin bundan sonraki fazında 26-150 milyon ciroya sahip sadece 10 kuruma verilecek “Ruban d'Honneur” ödülü için rekabet edecek. Ulusal Şampiyon unvanı alan şirketler birer video tanıtımı hazırlayarak başarılarını daha detaylı bir şekilde anlatacaklar. Bu videolardan yola çıkarak bir değerlendirme yapacak jüri, her kategorinin birincisini belirleyecek. Birinci olan Ulusal Şampiyonlar “Ruban d’Honneur” unvanını almaya hak kazanacak. 
 
Avrupa’daki tüm Ulusal Şampiyonlar’ın listesini ve yarışma ile ilgili daha fazla bilgi için http://www.businessawardseurope.com adresini ziyaret edebilirsiniz