Iğdırlı Hasmandıra ürünleri Migros raflarında yerini alacak

1987 yılından Iğdır'da kurulan ve bölgenin ilk peynir üreticisi unvanını taşıyan Hasmandıra, Migros ile yaptığı anlaşma ile ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanında tüketici ile buluşturacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

15 bin metrekare kapalı alanı ile toplam 45 bin metrekarelik alana sahip olan ve yıllık 180 bin ton süt işleme kapasitesi ile sağlıklı ürünler üretmeyi kendine misyon belirleyen Hasmandıra ürünleri artık Macrocenter, 5M ve 3M Migros’larda tüketici ile buluşacak.

Hasmandıra’nın gurme ürünleri olan Kelle Kaşar ve Göbek Kaşar ürünleri şimdilik sadece İstanbul’daki 100’e yakın Migros raflarında olacak. İlerleyen dönemlerde ise Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir’deki Migros’larda tüketiciler ile buluşacak.

Bu işbirliğinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Hasmandıra 3. Kuşak Temsilcisi ve Gıda Mühendisi Harun Reşat Yiğit:
“Ülke içerisinde doğal ürünleri üretmek için çıktığımız bu yolda tüketicilere özledikleri geleneksel tatları ulaştırabilmek en büyük hedefimiz. Bunun için de ülke içerisinde her noktada mağazaları bulunan ve kaliteyi ilk kriter olarak ele alan ülkenin en kurumsal ve prestijli marketler zinciri ile çalışabilmek bizler için çok önemliydi.

Biz ürettiğimiz ürünlerde hiç bir katkı, koruyucu ve renklendirici madde kullanmıyoruz. Bunun tüketiciye en doğru ulaşacağı noktaları özenle seçiyoruz. Sadece Migros değil aynı zamanda dünyanın 10 ülkesinde bulunan EATALY firması ile de çalışıyoruz.

Biz tamamen yerli sermaye ve yerli üretimi olan bir firmayız. Kalitemizi, lezzetimizi ve geleneksel tatları sonraki nesillere ulaştırabilmek en büyük amaçlarımızdan ve bunun için sürdürülebilir kalite ve hizmet anlayışı ile pazarda yerimizi sağlamlaştıracağımıza inanıyorum.” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir