İş Bankası TÜSAF ile protokol imzaladı

Türkiye İş Bankası, TÜM Sigorta Acenteleri Federasyonu ile protokol imzaladı. Protokole göre İş Bankası TÜSAF üyelerine ayrıcalıklı kredi imkanı sağlanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası ve TÜM Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) dernek üyelerinin taksit ödemeli ticari krediler ve yatırım kredisi olmak üzere kredi ürünlerinden özel koşullarla yararlanabilmesi için işbirliği gerçekleştirdi.

İşbirliği, İş Bankası  Bölge Satış Müdürü Hüseyin Bulgan ve Güvenevler Şubesi Müdürü Z. Esra Özdemir  ile TÜM Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Hüseyin Kasap ve Sayman ve Sponsorluktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Büyükçelebi’nin imzaladığı kredi protokolü ile hayata geçirildi.

Hüseyin Bulgan, imza töreni sonrasında yaptığı konuşmada, İş Bankası olarak TÜM Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) ile imzaladıkları  protokol ile dernek üyelerine taksit  ödemeli ticari krediler ve yatırım kredisinde özel koşullar sunacaklarını belirterek teminat mektubu kredisinin de protokol dahilinde sunulduğunu söyledi. Bulgan, TÜM Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) ile İş Bankası arasındaki işbirliğinin ilerleyen dönemlerde devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.

TÜM Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Hüseyin Kasap da, imza sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İş Bankasıyla ortak bir projede bulunmak gücümüze güç katacaktır. Sigorta Acenteleri olarak finansal enstrümanları çok fazla kullanıyoruz, özellikle kredi kartları ticari hayatlarımızın ayrılmaz bir parçası".
 

Bu konularda ilginizi çekebilir