İş Bankası'na uluslararası iki ödül daha

İş Bankası "81 İlde 81 Orman" ve "Karneni Göster Kitabını Al" sosyal sorumluluk projeleriyle iki kategoride Impact Awards ödülü kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türkiye İş Bankası sosyal sorumluluk projeleriyle uluslararası alanda kazandığı ödüllere yenilerini ekledi. İş Bankası, "81 ilde 81 Orman" ve "Karneni Göster Kitabını Al" projeleriyle League of American Communications Professionals LLC (LACP) tarafından verilen Impact Awards'ta iki ödül birden kazandı.

Halkla ilişkiler alanında  en iyi mesleki pratiklerin tartışıldığı bir forum oluşturmak amacıyla 2001 yılında kurulan LACP her yıl stratejik iletişim çalışmalarını Impact Awards başlığı altında ödüllendiriyor. Yılın en iyi projelerinin ödüllendirildiği program kapsamında İş Bankası'nın "81 ilde 81 orman" projesi "en iyi çevresel sosyal sorumluluk projesi ödülü"ne layık görüldü.

İş Bankası'nın 2008 yılından bu yana her öğretim yılı sonunda karnesini İş Bankası şubelerine getiren 1 milyon öğrenciye 1 milyon kitap armağan ettiği "Karneni Göster Kitabını Al projesi" ise "en iyi sosyal sorumluluk projesi ödülü"nü ödül kazandı.

Impact Awards'ta İş Bankası'nın yanı sıra BP Energy Company, Caterpillar Foundation ve American Express gibi uluslararası şirketler de farklı kategoriler de ödül almaya hak kazandı.

"81 İlde 81 Orman" projesi geçtiğimiz yıl Stevie Awards'ta onur ödülüne , "Karneni Göster Kitabını Al Projesi" ise Avrupa Mükemmelik Ödülü'ne layık görüldü.

Bu konularda ilginizi çekebilir