İş Bankası'ndan eğitim finansmanı için iki kampanya

Maximum anlaşmalı ilk ve orta dereceli özel okullar ve yükseköğretim kurumlarında eğitim bedellerini Maximum Kart veya Maximiles'ı ile ödeyen öğrenci velilerine 15 Eylül'e kadar ilave 5 taksite varan imkanlar sunuluyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası, ilk ve orta dereceli özel okullarda, yükseköğretim kurumlarında veya yurt dışında öğrenim gören öğrencilerin velilerinin finansman ihtiyaçlarına yönelik iki ayrı kampanya başlattı. 

Türkiye İş Bankası açıklamasına göre, Maximum anlaşmalı ilk ve orta dereceli özel okullar ve yükseköğretim kurumlarında eğitim bedellerini Maximum Kart veya Maximiles'ı ile ödeyen öğrenci velilerine 15 Eylül 2014 tarihine kadar ilave 5 taksite varan imkanlar sunuluyor. 

Kampanyaya dahil Maximum işyeri anlaşması bulunan eğitim kurumlarının bilgilerine ve kampanya koşullarına "www.maximum.com.tr" internet adresinden ulaşılabiliyor. 

Ayrıca, 31 Ağustos 2014 tarihine kadar geçerli olacak eğitim kredisi kampanyası ile tüm ücretli çalışanlar ile serbest meslek sahipleri ve emekliler aylık yüzde 1,10 faiz oranı ve 100 TL tahsis ücreti ile 12 aya varan vadelerle 50 bin TL'ye kadar eğitim kredisi kullanabiliyor. 

Kredi başvurusu için öğrenci kayıt belgesi ve/veya okul ücretini gösteren bir belge ya da eğitim bedelinin ödenmiş olduğuna dair fatura ile bir İş Bankası şubesine başvurmak yeterli oluyor. İş Bankası eğitim kredisi kampanyasından faydalanmak için öğrencinin okuduğu eğitim kurumu ile İş Bankası arasında özel bir anlaşma olması da gerekmiyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir