İş Bankası'ndan esnafa bayrama özel kredi

Nakde ihtiyaç duyan esnaf ve işletmeler, yüzde 0,95'ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle 100 bin liraya kadar krediden faydalanabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası, "Esnafa Özel Bayram Kredisi" kampanyasıyla kurban bayramında ihtiyaçlarını karşılamak isteyen esnaf ve KOBİ'lere kredi desteği sağlıyor. 

İş Bankası açıklamasına göre banka, esnaf ve KOBİ'lere verdiği desteği kurban bayramı öncesinde de sürdürüyor. İş Bankası, "Esnafa Özel Bayram Kredisi" kampanyası ile kurban bayramında ihtiyaçlarını karşılamak isteyen esnaf ve KOBİ'lere kredi desteği veriyor. 

Nakde ihtiyaç duyan esnaf ve işletmeler, yüzde 0,95'ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle 100 bin liraya kadar krediden faydalanabiliyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, 13 Ekim 2014 tarihine kadar geçerli olacak kampanyayla nakde ihtiyaç duyan esnaf ve KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarına destek olmayı hedeflediklerini belirtti. 

İnce, özellikle dönemsel olarak nakde ihtiyaç duyabilecek esnaf müşterilerinin nakit akışlarına ve dönemsel satışlarına uygun çözümler üretmeye çalıştıklarını vurgulayarak, "Ekonomideki anlık değişmeler paralelinde hızla aksiyon alabilen esnaf ve KOBİ'lerimizin ihtiyaçlarını aynı esneklik ve süratle karşılıyoruz. Esnafa Özel Bayram Kredisi Kampanyası ile müşterilerimize cazip avantajlarla kredi desteği sağlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Esnafa Özel Bayram Kredisi kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye "www.istekobi.com.tr/esnafadestek" adresinden ve İş Bankası şubelerinden ulaşılabiliyor. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir