İşte Apple Store hakkında bilinmeyenler

Teknoloji devi Apple, Türkiye’deki 2’nci, dünya genelindeki 444’üncü mağazasını Akasya Acıbadem AVM'ye açtı. Yeni mağaza; dalgıç, karikatürist ve fotoğrafçı gibi çeşitli kollardan çalışanlarıyla diğer Apple Store'lardan farklılık gösteriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL (dunya.com) - Türkiye'deki 2'nci, dünya genelindeki 444'üncü mağaza olma özelliğini taşıyan Apple Store Akasya Acıbadem, 25 Ekim Cumartesi günü saat 10:00'da kapılarını halka açtı. Tüm Apple ürünleri Apple – iPhone'lar, iPad'ler, Mac'ler, iPod'lar ve geniş aksesuar seçenekleri bulunan mağazada en büyük ilgi iPhone 6'ya oldu.

Mağazaya giren ilk müşteriler, çalışanların alkışları eşliğinde, isimleri anons edilerek mağazaya adım attılar. 

Öte yandan Türkiye'deki 2'nci Apple mağazası olma özelliğini taşıyan Akasya Acıbadem'deki Apple Store'u diğer mağazalardan ayıran bir kaç önemli detay bulunuyor. Buna göre;

- Apple Store Akasya'da dalgıç, karikatürist ve fotoğrafçı gibi farklı eğitimleri bulunan 80 kişi çalışıyor. 

- Farklı uyruklardan olan bu ekiple İspanyolca, Almanca ve Bulgarca’nın da bulunduğu 10 farklı dilde hizmet veriliyor. 

- Ziyaretçiler, internete bağlanabilen 125 adet iPad, iPhone, Mac ve iPod ürününü birinci elden tecrübe edebiliyor. 

- Mağazada Apple ürün ailesinin yanı sıra geniş bir aksesuar yelpazesi de ziyaretçileri bekliyor.

- Ücretsiz kablosuz internet hizmetinin sunulduğu Apple Store'dan bir Mac, iPhone, iPad ya da iPod satın alan müşteriler, mağazadan çıkmadan önce aldıkları ürünün hazır ve çalışabilir hale gelmesi için ücretsiz kurulum hizmeti talep edebiliyor.

- Apple ürünleri hakkında randevuyla katılabileceğiniz ücretsiz günlük bilgilendirici atölyeler düzenlenirken, 'One to One' kişisel eğitimler yılda 199 TL'den fiyatlandırılıyor.

Yeni mağazada çocuklar da unutulmadı

Apple Store'da, çocuklar için özel olarak tasarlanmış çeşitli programlar sunuluyor. Örneğin, Okul Gezisi ve Apple Kampı; çocukların düşünmelerini, öğrenmelerini ve yaratıcılıklarını kullanmalarını sağlamak için imkan sağlıyor. Okul gezisi ile çocuklar farklı projeler yaratıp, bu projelerini mağazayı bir sahne gibi kullanarak başarılarını aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşabiliyor.

Yaz dönemindeki Apple Kampı ile 8-12 yaş arasındaki çocukların hayallerini hayata geçirme fırsatı yakalayacakları 3 günlük atölyeler sunuluyor. Çocuklar kendi filmlerini yapmayı öğrenecek veya kendi çizimleri ve ses efektleriyle tasarladıkları interaktif kitaplar da oluşturabilecekler. Ve her atölye, Apple Yaz Kampı Gösterimi ile biterek çocukların tamamlanmış projelerini öğrenciler ve öğretmenleri ile paylaşmalarını sağlayacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir