Kamil Koç satılıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye'nin ilk şehirlerarası yolcu taşımacılığı şirketi Kamil Koç'un satış aşamasında. Satış süreci, firmanın genel müdürünün çalışanlarla paylaştığı bilginin bazı internet sitelerinde yayımlanmasıyla ortaya çıktı. Firma, "Tamamlanmış değil, süreç devam ediyor." açıklamasında bulundu.

Kamil Koç'un  Actera Holding'e 65 milyon lira karşılığında satışı, Rekabet Kurulu onaylarsa resmiyet kazanacak.
Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Kemal Erdoğan, satış süreciyle ile ilgili firma çalışanlarını bir mektupla bilgilendirdi. Firma konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, uzun görüşmeler sonucunda Kamil Koç'un Türkiye'de büyük yatırımları olan Actera Group tarafından satın alınma aşamasında olduğu öğrenildi. Satışın tamamlanması için Rekabet Kurulu'nun onayı bekleniyor. Kamil Koç, 1926'dan beri şehirlerarası yolcu taşımacılığında hizmet veriyordu.

Kamil Koç yetkilileri, "Tamamlanmış bir konu yok. Süreç devam ediyor. Satış görüşmeleri sigorta şirketi ve şehir içi taşımacılıkla beraber şirketi grup olarak kapsıyor. Bir açıklama yapacak durum yok. Taraflar arasındaki görüşmeler sürüyor." açıklamasında bulundu.
(CİHAN)

 

Bu konularda ilginizi çekebilir