Koç'tan ücretsiz ve sertifikalı kariyer eğitimi

Koç Holding'in yenilenen kariyer sitesi, iş hayatının işleyişine ve bireysel gelişime yönelik ücretsiz ve sertifikalı online eğitim fırsatı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Koç Holding'in kariyer sitesi kockariyer.com yenilendi. İş hayatının işleyişine ve bireysel gelişime yönelik ücretsiz ve sertifikalı online eğitim fırsatı sunulan sitede, Koç Holding ve Koç Topluluğu şirketleri hakkında da ayrıntılı bilgiler ile iş ve staj fırsatları yer alıyor.

Koç Holding, merhum Vehbi Koç'un "En önemli sermayemiz insan kaynağımızdır" sözünden hareketle insan kaynakları alanında da fark yaratan çalışmalara imza atıyor. Geçtiğimiz yıl yeni İK uygulamaları ile art arda uluslararası ödüller alan Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü'nün, Topluluk bünyesinde iş ve staj fırsatlarını sunan adresi kockariyer.com'u hem arayüzü hem de içeriği ile yeniledi.

10 eğitimi tamamla, sertifikanı al, önceliği yakala

Uzaktan eğitim çözümleri sunan E-nocta ile işbirliğine giden Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü, kockariyer.com üzerinden iş hayatında kendini geliştirmek isteyenler için ilk aşamada 10 farklı eğitim sunuyor. Yenilenen www.kockariyer.com sitesinde yer alan ve iş hayatının işleyişi ile kişisel gelişime yönelik eğitimler 3 aşamadan oluşuyor.  "İş hayatına hazırlanıyorum" başlığı altında yer alan birinci grup eğitimde "telefonda iletişim", "yazılı iletişim" ve "iletişimde ben de varım" konu başlıklarında bilgiler veriliyor.  İkinci grup eğitiminde ‘beden dili', ‘insan sarrafı' ve ‘çatışma çözme' başlıkları altında dersler yer alıyor. Üçüncü ve son bölümdeki eğitimde ise iş hayatında büyük önem taşıyan ‘Stres Yönetimi', ‘Başarı ve Sonuç Odaklılık', ‘Zaman Yönetimi' ve ‘Problem Çözme Teknikleri' ele alınıyor. Eğitimlerin sonunda yer alan sınavları başarıyla tamamlayanlar Koç Holding tarafından CV'lerinde kullanabilecekleri sertifikalara sahip olacak.

Koç Topluluğu'na katılmak isteyenlere açık pozisyonları anında görme fırsatı

Yenilenen sitede ayrıca Koç Topluluğu Şirketleri'ndeki iş ve staj fırsatları da yer alırken, adaylar buradan online başvuruda da bulunabiliyorlar. Üstelik kockariyer.com üzerinden sunulan eğitimleri tamamlayan adaylara iş süreçlerinde öncelik de tanınıyor.

Ayrıca siteye girenler, Türkiye haritası üzerinde seçtikleri lokasyonlarda Koç Topluluğu'na ait hangi şirketlerin olduğunu görebiliyor ve bu şirketlerin logolarına tıkladıkları anda ise söz konusu şirketin web sitesine yönlendiriliyor. Böylece o şirket hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebiliyor.

"Hangi departman ne iş yapar?" diyenlere rehber olacak

Site aynı zamanda iş hayatına yeni başlayacaklar için de rehber niteliği taşıyor. Finans, denetim ve muhasebe, bilgi teknolojileri, satış pazarlama, kurumsal iletişim, tedarik zinciri, Ar-Ge, üretim ve insan kaynakları gibi bölümlerin iş tanımlarına da yer veriliyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir