Lifecell Ventures'un Barselona'daki standına ziyaretçi ilgisi

Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde Lifecell Ventures'in standını ziyaret edenlerin sayısı 10 bini geçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GSMA tarafından her yıl İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’ne (MWC) Lifecell Ventures de katıldı. Tüm dünyadan 2 bin 400’den fazla şirketin ürün ve servislerini tanıttığı fuarda Lifecell Ventures standını ziyaret edenlerin sayısı 10 bini aşarken 4 bin kişi ise Lifecell Ventures’ın servislerini birebir deneyimledi.

Lifecell Ventures'ten yapılan açıklamada, şirket Mobil Dünya Kongresi’ne katılan firmalar arasında son yıllarda dünyada milyarlarca kullanıcıya ulaşan sosyal ağlar ve mobil servisler (OTT) karşısında büyüme hızı düşen telekom sektörünü dönüştürecek servisleri ile ön plana çıktı. BiP, fizy, Dergilik, Lifebox, Hesabım, Paycell, Hızlı Giriş, Upcall ve RTM gibi servislerini dileyen tüm operatörlerin kullanımına sunduğunu açıklayan Lifecell Ventures, Kopilot ve Akıllı Tarım alanındaki çözümleri ile de beğeni topladı.

Bu yıl 7 bin 700’den fazla CEO’un katıldığı ve 4 gün süren Mobil Dünya Kongresi süresince fuar alanını ziyaret edenlerin sayısı 107 bini aştı. Turkcell / Lifecell Ventures standı ise 2 hafta süren üretim aşamasının ardından 9 TIR'la fuar alanına taşındı ve 60 kişilik ekip tarafından 10 günde kuruldu. 4 gün boyunca 181 ülkeden 71 bakan ile regülasyon kurumlarından 85 otoritenin, 3 bin 500’den fazla basın mensubu ve analist ile uluslararası sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de katıldığı etkinlikte Turkcell fuar alanı, aynı zamanda Türkiye’nin tanıtımı için de büyük bir görev üstlendi. Organizasyon süresince Turkcell’i ziyaret edenler; Türk kahvesi, lokum, baklava ve çaydan oluşan ikramlarla ağırlandı. En ufak detayın bile önceden düşünüldüğü fuar alanında, Turkcell Global Bilgi şirketinden müşteri hizmetleri yetkilileri de teknik altyapıda sorun yaşanmaması için alandan hazır bulundu.

Bu konularda ilginizi çekebilir