Lila, YZB'de Maylo Puf Mendil'i tanıtıyor

Lila Kağıt, Yerel Zincirler Buluşuyor fuarında 2 yıllık bir çalışmanın sonucu ortaya çıkan Maylo Puf Mendil'in tanıtımını yapıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ender YAZICI

İstanbul - Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü, Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) fuarında DÜNYA'ya özel açıklamalarda bulundu.

Ekonominin sorunsuz işlemesi için öncelikle moral ve güven ortamının sağlanmasın gerektiği söyleyen Öğücü, “Biz de bu çerçevede kullanıcılarımızın moralini görebiliyor, bunun yanında yeniliklerimizi anlatabiliyoruz. Bu açıdan Yerel Zincirler Buluşuyor önemli bir organizasyon” dedi.

YZB'nin sektöre markalarıyla özellikle 2000 yılında itibaren giren markalar için katkı yapan bir organizasyon olduğunu belirten Alp Öğücü, “Çünkü geçmiş dönemlerde markalaşmış ve tüketiciye ulaşmış firmaların bu tarz fuarlara daha az ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Örneğin fuarın daha ilk günü olmasına rağmen bayi ve müşteriler sürekli ziyarette bulunuyorlar. Fuar şu an için oldukça verimli geçiyor” dedi.

Fuarda Maylo Puf Mendil adlı ürünü tanıttıklarını da belirten Öğücü, “Maylo Puf Mendil 2 yıllık bir çalışmanın ürünü. Kullanıcılar, kutu içinde yer alan yüksek miktarda mendili hem uygun fiyata bulabilecekler hem de tek elle kutudan çekebilecek şekilde kullanabilecekler” dedi.

İç pazarda yüzde 12'lik pazar payına ulaştık

2017 yılında ihracatta büyüdüklerini ifade eden Alp Öğücü, “Ürünlerimizin hammaddesinin ithal olduğunu düşünürsek ihracat bizim için olmazsa olmaz. 68 ülkeye ihracat yapar pozisyona geldik. İç pazarda da yüzde 12'lik pazar payına ulaştık. Ciromuz ise 2016 yılına göre yüzde 30 büyüdü” dedi. İleriki yıllarda sektörle ilişkili ve ihracata dayalı yatırımların geleceğini ileten Öğücü, “Temel sektörümüz hızlı tüketim ürünleri... Bu sektörde büyümek için yatırım yapmanız gerekiyor. Biz de çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bu çerçevede 2018 yılı sonunda da yüzde 30 büyüme hedefliyoruz” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir