Mahall Bomonti, Süper Lige çıkan Göztepe'ye sponsor oldu

Geçtiğimiz yıl Göztepe'ye forma sponsoru olan Mahall Bomonti, bu yıl da sarı-kırmızılı formanın ön kısmında yer alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SİBEL SANCAKLI

İZMİR - Türkerler Holding, 14 yıl sonra yeniden Süper Lige yükselen Göztepe’nin sponsoru oldu. Anlaşmaya göre, Göztepe, sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında formaların göğüs bölümünde Türkerler Holding’in İzmir’deki gayrimenkul yatırımı “Mahall Bomonti İzmir” logolu formayla sahaya çıkacak.

Türkerler’in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil tarafından imzalandı. Şampiyonluk Kupası önünde konuşan Türker, “Biz Göztepe’ye inandık. Hedefimiz, önce Süper Lig sonra uluslararası başarı demiştik. Mahall Bomonti İzmir formasıyla yakalanan başarı bizi çok gururlandırdı. Yeni hedef uluslararası başarıdır” dedi.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, geçen yıl başladıkları işbirliğinin Süper Lige taşınmasından son derece memnun olduklarını kaydederek, “Türkerler ve Mahall Bomonti İzmir’in desteğiyle şimdi daha güçlü. Yaratacağımız sinerjiyle Göztepe’ye büyük mutluluklar yaşatacağımızdan hiç şüphe duymuyoruz” şeklinde konuştu.

"İzmir’e 3.7 milyar TL yatırdık"

İzmir’e 2016’da 3.7 milyar liralık yatırım yaptıklarını vurgulayan Kazım Türker, “Köklü geçmişi, seyircisi ve zaferleriyle İzmir’i İzmir yapan değerlerden biri olan Göztepe’nin yanında olmaya, İzmir’in güzelliklerine güzellik katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.