Maximum Kart'tan PO kampanyası

İş Bankası, Maximum Kart kullanıcılarına Petrol Ofisi'nden yapacakları akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde 20 lira MaxiPuan kazandırıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası, Maximum Kart kullanıcılarının Petrol Ofisi'nden yapacakları akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde 20 lira MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

İş Bankası açıklamasına göre, Maximum Kart ve Petrol Ofisi işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanya kapsamında, kart sahipleri 2 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında kampanyaya dahil anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarına giderek, tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 75 TL ve üzeri 4'üncü peşin akaryakıt ya da otogaz alışverişinde 20 lira MaxiPuan kazanıyor.

Maximum Kart sahipleri kazandıkları MaxiPuan'ları 3 Ağustos 2014 tarihine kadar Maximum üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yapacakları akaryakıt veya otogaz harcamalarında kullanabiliyor.

Kampanyaya katılmak için "PO" yazıp boşluk bırakarak, kartın son 6 hanesini "4402"ye göndermek yeterli oluyor. Kampanya kaydı için atılan SMS'ler operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendiriliyor. Ayrıntılı bilgi ve ek koşullar "maximum.com.tr"de ve "www.petrolofisi.com.tr" adresinde yer alıyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir