Nef Hindistan’a gidiyor

İnşaat şirketi Nef, dünyanın en büyük öğrenci pazarlarından biri olan Hindistan’da yatırıma gidiyor. Şirket, dev pazara Londra’da ortak proje geliştireceği Embassy Group ile adım atacak. Novu’nun genel müdürü Kahraman Yiğit, “Hindistan’da yurt ve rezidans yapacağız.” dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

LEYLA İLHAN

Konutun yanı sıra öğrenci evi yatırımları da bulunan Nef, 32 milyon öğrenciyle dünyanın en büyük öğrenci pazarlarından biri olan Hindistan pazarına girmeyi hazırlanıyor.

İlk öğrenci evini Novu markasıyla 2016 da 900 yatak kapasitesiyle Merter 12’de hizmete açan Nef, Hindistan’a ise Londra’da ortak proje geliştirmek için iyi niyet anlaşması imzaladıkları Embassy Group’la girecek.

Embassy Group’la girecek. Hindistan süreciyle ilgili bilgi veren Novu Genel Müdürü Kahraman Yiğit, Nef Global ile Londra’da ortak proje geliştirmek için iyi niyet anlaşması imzaladıkları Embassy Living firmasının aynı zamanda Hindistan’ın en büyük ofis geliştiricisi Embassy Group’un bir iştiraki olduğuna dikkat çekerek, “Öğrenci yurdu markamız Novu ile Londra’daki toplantılar sırasında tanışan Embassy Group, oldukça ilgilendiği Novu ve Nef’in genç profesyoneller için geliştirdiği yeni konsepti ile daha yakından tanışmak için geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldi. Embassy Group, öğrenci yurdu markası Novu ve Nef’in genç profesyoneller için geliştirdiği yeni rezidans konseptini, 32 milyon öğrenci ile dünyanın en büyük öğrenci pazarlarından biri olan Hindistan’da hayata geçirmek için prensipte anlaştı” dedi.