Odeabank'tan gişe önü tablet projesi

Odeabank, müşterilerin işlem yapılmasını beklerken kampanyalardan haberdar olabileceği ve işlemleri takip edebileceği "gişe önü tablet projesini" hayata geçirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Odeabank açıklamasına göre, Odeabank şubelerini ziyaret eden müşteriler, gişe önünde bulunan Windows 8 tabanlı tabletler sayesinde işlemlerinin yapılmasını beklerken banka kampanyalarından haberdar olabilecek, gişe çalışanı tarafından gerçekleştirilen işlemi tablet üzerinden izleyebilecek ve dekontunu görüntüleyebilecek. Dekontunu basılı almanın yanı sıra elektronik olarak da almak isteyen müşteriler, yine  tableti kullanarak banka veri tabanında kayıtlı bulunan e-posta adreslerine dekontlarını gönderebilecek. 

Son olarak da işlemlerini tamamlayan Odeabank müşterileri şubeden aldıkları hizmetin kalitesini değerlendirebilecek. Bu sayede Odeabank, hizmet kalitesini müşterilerinin geri bildirimleri ile sürekli iyileştirecek.   

Şubelerindeki bekleme alanlarını da müşterilerinin rahatını düşünerek tasarlayan Odeabank, misafirlerinin şube içerisinde geçirdikleri zamanı verimli ve zevkli hale getirebilmek için fark yaratacak uygulamalara imza atıyor. Üzerinde interaktif uygulamaların ve oyunların bulunduğu dokunmatik masaların yanı sıra bilgilendirici dijital ekranları da kullanıma sunuyor. Odeabank, sadece sıra numarası ve tanıtımlarla sınırlı olmayan, piyasa bilgileri ve gündemdeki haberlerin gösterildiği bilgilendirme ekranları ve kablosuz internet erişimiyle de müşterilerine hizmet veriyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir