"Avrupa'daki pazar payımızı artırmaya odaklandık"

Ersan Madeni Eşya Genel Müdürü Aynur Erman, mağaza yatırımıyla Avrupa ülkelerindeki mevcut pazar payını artırmayı planladıklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİLEK FİDAN

KAYSERİ - Almanya'nın Köln şehrinde A&E Primus Betten Collection' mağazasını açtıklarını belirten Ersan Madeni Eşya Genel Müdürü Aynur Erman, yeni dönemde ihracat odaklı çalışmalarına hız vereceklerini dile getirdi. Bu kapsamda mağaza ile ürün yelpazesini de genişlettiklerini bildiren Erman, mağaza yatırımıyla Avrupa ülkelerindeki mevcut pazar payını da artırmayı planladıklarını vurguladı. Mağazalarında boxspring ve doğal yatak ağırlıklı hizmet verdiklerini anlatan Erman, müşterilerin mağazanın yanı sıra internetten de istedikleri kombinasyonları yaparak, düşündükleri yatak sistemlerini oluşturabileceklerine dikkat çekti.

Üretime metal karyola ile başladıklarını kaydeden Aynur Erman, bugün itibarıyla karyola, başlık, katlanır somya, ranza, metal aksesuar, döşemeli karyolardan viscolu torba, yaylı yatak, hareketli ve hareketsiz foksiyonel elektrik motorlu boxsping (yaylı baza) yataklara kadar ürün portföyünü genişlettikleri bilgisini verdi. 

Kalite ve tasarıma yönelik üretim anlayışı sayesinde yeni pazarlara girebildiklerini kaydeden Aynur Erman, şöyle devam etti: 

"Katıldığımız yurt içi ve dışı fuarlarda ürünlerimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Hareketli yatak ve boxspring denildiğinde Türkiye'de ve Avrupa'da akla gelen ilk firmalar arasında yer alıyoruz. Butik üretim anlayışıyla boxspring ve hareketli yataklarımızı başta Hollanda olmak üzere Almanya ve Belçika gibi Avrupa ülkelerine ihraç ediyoruz." 

Diğer yandan ürettikleri hareketli yatak kullanımının Türkiye'de henüz yaygınlaşmadığını anlatan Aynur Erman, şunları kaydetti: 

"Kalite ve tasarım odaklı bir anlayışla Ar-Ge departmanımız sektördeki son gelişmeleri takip ederek yeni ürünler tasarlıyor. Bu alandaki çalışmalara verdiğimiz önem de bizi farklı bir noktaya getiriyor. Kullandığımız kumaş, yay ve ürün aksesuarlarından ürünümüzün renklerine kadar sektöre farklılık katma çabasındayız."