"Talep doğrultusunda ürün çeşitliliğine gidebiliriz"

Yargı Mobilya ortaklarından Mehmet Emin Yılmaz, iç pazardaki faaliyetlerinin yanı sıra yurtdışına da ürün gönderdiklerini kaydetti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİLEK FİDAN

KAYSERİ - Ofis mobilyaları alanında çeşitli markaların distribütörlüğünü yapan Yargı Mobilya, hem proje bazlı hem de perakende ürün sunuyor. Firma, müşteri talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliğini artırıyor. İç pazardaki faaliyetlerinin yanı sıra yurtdışına da ürün gönderdiklerini kaydeden Yargı Mobilya ortaklarından Mehmet Emin Yılmaz, "Faaliyetlerimize 2010 yılında başladık. Bin 500 metrekarelik mağazamızda; yönetici, personel, bekleme, sofa/lounge, konferans, sinema, kafe/bar koltukları, çalışma ve toplantı masaları, ahşap makam masa takımları ve depolama sistemleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Proje bazlı çalışıyoruz. Ayrıca perakende satış hizmeti de veriyoruz" diye konuştu. 

Ofis mobilyası alanında faaliyet gösterdiklerini ve söz konusu alanda ergonominin önemli olduğunu ifade eden Mehmet Emin Yılmaz, ofis çalışanları için küresel ölçekte kabul edilen standartlarda ürünleri mağazalarında müşterilerine sunduklarını aktardı. Yönetici makam koltuklarında sekiz yıl garanti verdiklerini söyleyen Yılmaz, iç pazarın yanı sıra yurtdışında da faaliyet gösterdiklerini belirtti. 

Halen Almanya başta olmak üzere üç ülkeye ihracat yaptıklarını kaydeden Mehmet Emin Yılmaz, ürün gamını müşteri talepleri doğrultusunda genişletebileceklerini ifade etti. Yılmaz, "Grammer Off ice, TCC , Projects, Bürosit, Rapido,Uygul, Solenne, Masachi ve Vizyon gibi farklı segmentlerde üretim yapan markaların distribütörlüğünü yapıyoruz. Satış ve satış sonrası hizmetlerimizde müşteri beklentilerini eksiksiz karşılamaya çalışıyoruz. Ofis ürünlerinde talep edilen ergonomik ve nitelikli ürünlerle yelpzemizi daha da genişleterek, faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.