Sani Şener en iyi CEO seçildi

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener , Thomson Reuters Extel Surveys'in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde, Türkiye'nin "en iyi CEO"su seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dünya genelinde 16 bin fon yöneticisinin değerlendirmesiyle bu yıl 41'incisi düzenlenen Thomson Reuters Extel'in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde, "Yatırımcı İlişkileri" alanında TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener Türkiye'nin "en iyi CEO'su" seçildi. Şener ayrıca Avrupa Ulaştırma Sektörü arasında da ilk üç CEO arasında yer aldı. Şener yönetimindeki TAV Havalimanları aynı ankette "en iyi şirket" olurken, Avrupa ulaştırma sektöründe de beşinci sırada yer aldı. Ayrıca TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş en iyi CFO alanında Türkiye'de 2'nci seçilirken, Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen "en iyi yatırımcı ilişkileri yetkilisi" alanında birinci oldu.

'Ödüller motive ediyor'

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yatırımcı İlişkileri'ne çok önem veriyoruz. Çünkü yatırımcılarımız bir fiil şirket yönetiminde yok. Onların her zaman bize ve bilgilerimize ulaşabilmesi lazım. Biz bunu sağlıyoruz. Ödüller aslında birer sembol, çalışanlarımızı motive ediyor. Ben esasen tüm operasyonel ve finansal yöneticilerimizi ve de onların başarılarını çok doğru ve açık bir şekilde yatırımcılarımıza ileten Yatırımcı İlişkileri Departmanımızı kutluyorum. Bu onların başarısıdır" dedi.