Setur'a Skalite'den 3 ödül

Setur, Skalite Turizm'de Kalite Ödülleri'nde 3 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sektörde 50. yılını kutlayan Setur, dünya turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve dostluğu yayma hedefi ile kurulan SKAL tarafından bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen Skalite Turizm'de Kalite Ödülleri'nde Seyahat Acentesi/Aracılık Hizmetleri, Online Acente ve Özel Ödüller kategorisinde üç ödülle ödüllendirildi. 

Setur, Setur Mice ile Seyahat Acentesi/Aracılık Hizmetleri kategorisinde Kongre/Toplantı dalında, Bookinturkey ile Online Acente dalında, "engelsiz.setur.com.tr" internet sitesiyle de Özel Ödüller kategorisinde ödül aldı. 

En İyi Kongre/Toplantı Organizasyonu Acentesi ödülünü alan Setur Mice, uluslararası ve ulusal kongreler, bayi toplantıları, eğitim toplantıları, açılış töreni organizasyonları, ürün tanıtımı ve araç lansmanı, özel davetler ve etkinlik yönetimi, basın organizasyonları ve teşvik seyahatleri gibi hizmetler veriyor. 

En İyi Online Acenta ödülüne layık görülen Bookinturkey de yurt içi ve yurt dışında en iyi otellere online rezervasyon imkanının yanı sıra uçuş arama motoru ile en hızlı bilet alternatiflerini fiyat sıralamasıyla üyelerine sunuyor. 

1. Skal International Özel Ödülü'ne layık görülen "engelsiz.setur.com.tr" internet sitesi ise Türkiye'de yaşayan 200 binden fazla görme engellinin erişebileceği ve rahatlıkla kullanabileceği engelli dostu bir web sitesi olarak hizmet veriyor. Mobil uyumlu "engelsiz.setur.com.tr", görme engelliler için içerik ve kullanım kolaylığı sunuyor. Kullanıcılar, sitede yer alan içerikleri ekran okuyucu yardımı ile dinleyebilirken tek tuşa basarak içerikler arasında geçiş sağlayabiliyor. 

"engelsiz.setur.com.tr" internet sitesine, "setur.com.tr" adresinden 'tab' ve 'enter' tuşlarını kullanarak geçiş yapılabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir