Show Radyo satışa çıkarıldı

Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışa çıkarıldı. İhale 4 Aralık 2012 tarihinde saat 11.00’de TMSF’nin İstanbul Büyükdere Caddesi’ndeki binasında yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA – Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü satışa çıkardı. İhale 4 Aralık 2012 tarihinde saat 11.00’de TMSF’nin İstanbul Büyükdere’deki binasında yapılacak. Kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanacağı ihale çerçevesinde Show Radyo’nun muhammen bedeli 11 milyon dolar olarak belirlendi. Ayrıca ihaleye kazanının ayrıca satın alacağı "show radyo” markasının bedeli 1 milyon 190 bin dolar olarak öngörüldü. 
 
TMSF’nin ticari iktisadi bütünlük satış ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Aks Radyo ve Yayıncılık San. ve Tic. A.Ş. ile Medya İletişim Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.’nin borçlusu olduğu "Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarıldı. Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün muhammen bedeli 11 milyon dolar olarak belirlendi. İhaleyi kazananın "fon”dan ayrıca satın alacağı "show radyo” markasının bedeli 1 milyon 190 bin dolar olarak öngörüldü. İhaleye katılabilmek için 1 milyon 100 bin dolar teminat "Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Teminat Bedeli” açıklaması ile yatırılması gerekecek. Gerekli belgelerle birlikte başvurunun 3 Aralık 2012 tarihinde saat 17.00’ye kadar yapılması gerekecek. 
 
İhale 4 Aralık'ta
 
İhale 4 Aralık 2012 tarihinde, saat 11.00’da TMSF’nin Büyükdere Caddesindeki binasında yapılacak. İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak olup, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek. 
"Şartname” "Satış Komisyonu” tarafından ilgililerin incelemesi için bedelsiz olarak açık tutulacak. "Satış Komisyonu” onayını taşıyan "Şartname”yi satın almak isteyenlerin bin dolar şartname bedelini yatırması gerekecek. Katılımcılar "Satış Komisyonu” onayını taşıyan "Şartname”yi imzalayarak ihaleye katılabilecek. Ayrıca katılımcılar, İhale Şartnamesi ekinde yer alan örneğe uygun hazırlanacak gizlilik taahhütnamesini imzalayıp, "Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Tesis Ziyareti Bedeli” açıklamasıyla bin dolar yatırmaları halinde tesis ziyareti yapabilecek. Tesis ziyareti 15 Ekim 2012 - 29 Kasım 2012 tarihleri arasında açık tutulacak. 
 
Kapalı zarf ve açık artırma birlikte uygulanacak
 
İhale, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek olup, "Kurul”un onayı ile sonuçlandırılacak. "Satış Komisyonu” "Şartname”deki kurallar çerçevesinde kapalı zarfla teklif veren katılımcılar arasından açık artırma aşamasına katılmaya hak kazananların "Kısa Liste”sini oluşturacak. Kapalı zarf aşamasında verilen en yüksek teklif üzerinden ihaleye açık artırma ile devam edilecek. "Kurul” en yüksek teklifin muhammen bedelin altında kalması halinde açık artırma aşamasında en yüksek ilk üç teklifi veren mali teklif sahipleri arasında ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesi yönünde karar alabilecek. Teklifler peşin olarak ABD doları cinsinden verilecek. 
"Kurul”un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık, 7 Aralık 2012 tarihinde saat 11.00’de Fon’un İstanbul’daki merkez binasında yapılacak. 
 
Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü kapsamındaki aktif değer ve varlıklar üzerinde hak ve alacakları (haciz, rehin vs) bulunanların, 29 Kasım 2012 tarihine kadar sıra cetveline esas bilgilerini "Satış Komisyonu”na bildirmeleri gerekecek.
Bu konularda ilginizi çekebilir