Süper internet paketi alan KOBİ'ye tablet hediye

Vodafone, süper internet paketi alan KOBİ'lere Samsung Galaxy Tab 3 Lite tablet hediye ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vodafone'un yeni kampanyasıyla süper internet paketi alan KOBİ'ler, son teknoloji Samsung Galaxy Tab 3 Lite tableti anında ücretsiz olarak alabilecek. 

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, işletmeleri yarının ihtiyaçlarına bugünden hazırlamak üzere Yarına Hazırım Platformu geliştiren Vodafone, KOBİ'lere teknoloji çözümlerinde maliyet avantajı sunmaya devam ediyor. 

Vodafone'un şubat sonuna kadar devam edecek olan yeni kampanyasıyla, mobil internet paketi alan işletmelere Samsung Galaxy Tab 3 Lite hediye ediliyor. 45 lira değerindeki 15 GB data paketini alan kurumsal müşteriler, anında Samsung tablete ücretsiz olarak sahip olabilecek.  30 lira değerindeki 5 GB Süper İnternet paketini tercih eden kurumsal Vodafone müşterileri ise ayda yalnızca 5 lira ek ödeme ile Samsung tabletlere sahip olabiliyor.  

Böylece KOBİ'lerin iş verimliliklerini artıracak, her an işlerini takip etmelerini kolaylaştıracak tabletlere erişimde maliyet kaygısı ortadan kalkıyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şirket olarak Türkiye'de "dijital dönüşümün lideri" olma vizyonlarıyla, en yeni akıllı teknolojileri Yarına Hazırım Platformu'yla işletmelere sunduklarını bildirdi. 

Akıllı cihazlara erişimde maliyet bariyerini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini aktaran Aksoy, KOBİ'lerin ve esnafın da tabletlerle her an her yerde işlerini yanında taşımalarını sağladıklarını dile getirdi. 

Tabletlerle çalışan işletmelerin ürün portföyü yönetimi, sipariş takibi ve saha ekiplerine erişim gibi iş süreçlerini ve çalışanların verimliliklerini uzaktan kontrol edebildiğini vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti: 

"Dijitalleşen çalışanlar ise sahadayken bile tabletlerle işlerini kesintisiz olarak sürdürebiliyor. Verimliliklerini üst seviyeye çıkartmak isteyen KOBİ'ler için tabletlerle çalışmayı bir maliyet kalemi olmaktan çıkarıyoruz. 15 GB Süper İnternet alan kurumsal müşterilerimize Samsung tableti hediye ediyoruz. Vodafone olarak Yarına Hazırım Platformu'yla KOBİ'lerimize teknolojiye ulaşmanın ve kullanmanın kolay olduğunu göstermeye, altyapı yatırımı yapmadan ve yüksek bir maliyete katlanmadan teknolojiye erişmelerini sağlamaya devam edeceğiz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir