TTNET'ten turizm sektörüne özel hizmet

Turizm sektöründe faaliyet gösteren TTNET aboneleri, HotelRunner'ı özel fiyatlarla kullanabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TTNET, turizm sektöründe faaliyet gösteren abonelerine yönelik düzenlediği kampanyada online satış, yönetim ve dijital pazarlama platformu HotelRunner'ı avantajlı fiyatlarla sunuyor. 

TTNET açıklamasına göre, turizm sektöründe faaliyet gösteren TTNET aboneleri, turizm acenteleri, oteller ve turizm servis sağlayıcılarını aynı platformda buluşturan online satış ve pazarlama uygulaması HotelRunner'ı özel fiyatlarla kullanabilecek. 

Kullanıcıların marka bilinirliklerini artıran, müşteri, oda ve rezervasyon yönetimini kolaylaştıran HotelRunner, işletmelerin online kanallardan rezervasyon kabul etmelerini sağlıyor. HotelRunner aynı zamanda, işletmelerin kendilerine özel web içeriklerini kolayca yaratıp yönetmelerine ve interneti kullanarak dünyaya açılmalarına da imkan tanıyor. 

HotelRunner'a dileyen herkes ücretsiz kayıt olabiliyor. "Booking.com", "Expedia" gibi online satış platformlarına direkt envanter entegrasyonu kurmak isteyen işletmeler ise ücretli üst paketlere kolayca geçebiliyor. 

Bu hizmeti tercih eden TTNET aboneleri kendilerine özel sunulan fiyattan yararlanarak, Premium Paket'i aylık 29 dolar karşılığında kullanabilecek. Premium Paket'in yanı sıra Öncelikli Destek Paketi'nden de yararlanmak isteyen TTNET aboneleri ise iki pakete tek fiyat avantajıyla, aylık 69 dolar karşılığında sahip olabilecek. 

Kolay bir kullanıma sahip olan HotelRunner platformu için kullanım öncesi herhangi bir ek harcama gerekmiyor. Konaklama tesisleri ve acenteler ücretsiz bir hesap açıp kendilerini tanımlayarak HotelRunner'dan anında yararlanmaya başlıyor. 

Uluslararası pazarda bilinirliği artıran ve daha fazla müşteriye ulaşılmasını sağlayan HotelRunner uygulamasından TTNET kullanıcıları "www.hotelrunner.com/tr" adresinde TTNET kullanıcıları için özel hazırlanan bağlantıdan "Tek Şifre" hesaplarına giriş yaparak yararlanabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir