Tüketicilerin en beğendiği marka Boyner

"Kişisel Bakım-Kozmetik"te tüketiciler, 'Aradığım ürün, mutlaka Boyner'de vardır' diye düşünüyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Boyner, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) tüketici oylarıyla gerçekleştirdiği "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları" araştırmasında "Kişisel Bakım-Kozmetik" kategorisinin en beğenilen markası seçildi. 

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, AYD her yıl "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları" araştırmasını gerçekleştiriyor. GfK Türkiye'nin desteğiyle Türkiye çapında bu yıl altıncısı yapılan araştırma sonucunda 10 kategoride en beğenilen ve tercih edilen markalar, tüketicilerin oylarıyla belirlendi. 

Araştırmanın sonuçları, dün Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) düzenlenen törenle açıklandı. Törende "Kişisel Bakım-Kozmetik" kategorisinde "En Beğenilen ve Tercih Edilen Marka" ödülüne Boyner Büyük Mağazacılık layık görüldü. Ödülü, Boyner Giyim Dışı Tedarik Genel Müdür Yardımcısı Mert Sağdam ve Kozmetik Kategori Müdürü Burcu Mete birlikte aldı. 

"Tüketiciler, 'Aradığım ürün, mutlaka Boyner'de vardır' diye düşünüyor" 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Deran Taşkıran, ödülün tüketici oylarıyla verilmesi nedeniyle çok değerli olduğunu bildirdi. 

Boyner Büyük Mağazacılık'ın perakende sektöründe her zaman yeniliklere öncülük ettiğini aktaran Taşkıran, bu özellikleri nedeniyle müşterileriyle aralarında çok güçlü bir bağ olduğunu dile getirdi. 

Tüketicilerin, "Aradığım ürün, mutlaka Boyner'de vardır" diye düşündüğüne dikkati çeken Taşkıran, şunları kaydetti: 

"Boyner Büyük Mağazacılık çatısı altında toplam 85 mağazamızda (Boyner+YKM) ve yaklaşık 18 bin metrekare alanda kozmetik ve kişisel bakım ürünlerini müşterilerimizle buluşturuyoruz. 140'ın üzerinde marka ile yılda ortalama 2 milyonun üzerinde kozmetik ürününün müşterinin kullanıma sunulmasına hizmet ediyoruz. Kozmetik tüketicilerinin sadece Boyner Büyük Mağazacılık çatısı altında bulabilecekleri ayrıcalıklı ürün ve avantajları sağlıyoruz. Parfüm, cilt bakımı, makyaj, güneş, saç ve vücut bakımı gruplarında her türlü ihtiyacı karşılayacak ürünü müşterimizin beğenisine sunuyoruz. Müşterilerimize her zaman en iyisini sunmak, onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Onların, Boyner mağazalarını ikinci evleri olarak görmelerini istiyoruz. Tüketicilerin bize layık gördüğü ödül, hedeflerimize başarıyla ulaştığımızı gösteriyor. Bu ödül, daha iyiye ulaşmak için aralıksız sürdürdüğümüz çalışmalar için motivasyon kaynağı olacak."  

Bu konularda ilginizi çekebilir